Celebrity News

"Kardašijanka" se vratila bivšem, evo dokaza! (foto)

"Kardašijanka" se vratila bivšem, evo dokaza! (foto)

Najstarija sestra Kardašijan "klana" Kortni Kardašijan (40)  vratila se bivšem dečku i to je sama otkrila.

Ni jedna sestra Kardašijan ovo nije uradila sem nje i niko NE MOŽE DA VERUJE (foto)

Naime, ova lepotica je na svom Instagram profilu objavila niz prazničnih fotografija sa najdražim ljudima među kojima je i maneken Junes Bendžima.

Par na pomenutoj fotografiji pozira zagreljen pored jelke, pa nema dileme da nisu zajedno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kourtney Kardashian News (@kourtneyvideo) дана 27. Дец 2019. у 10:47 PST

Podsećamo, rijaliti zvezda jedne od najpoznatijih američkih "TV  porodica" i maneken koji je od nje mlađi 13 godina, bili su zajedno od 2016. godine, kada su se upoznali na Nedelji mode do leta 2018. godine. Kao razlog razvoda mnogi su naveli svađu posle njegovog neumesnog komentarna na Instagramu poznate sestre. Više o tome pročitajte OVDE.

Nakon raskida Kortni i Junesa izvor blizak porodici za "People" je rekao da je raskid Kortni i Junesa veoma obradovao Skota Disika, koji je sa njom bio 9 godina i sa kojom ima troje dece, iako je  on u vezi sa Sofijom Riči (20).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) дана 6. Мај 2019. у 12:37 PDT

- Pomirio bi se sa njom dok kažes keks. Sofija ga čini srećnim, ali njihova veza je promenljiva. Ne bi bilo iznenađenje da Skot pokuša da se pomiri sa Kortni i nastavi sa njihovom vezom tamo gde su stali - rekao je tada izvor.

Međutim, kako se čini, Kortni i Junes su odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, tako da Skotov plan pada u vodu.