Celebrity News

Koliko je para prošle godine na odeću potrošila ikona stila Megan Markl: Najskuplja je bila ova haljina

Koliko je para prošle godine na odeću potrošila ikona stila Megan Markl: Najskuplja je bila ova haljina

Megan Markl postala je "ikona stila" čim je obavljeno da se verila sa britanskim princom Harijem, a odmah je sa trona kraljice stila skinula drugu britansku snajku Kejt Midlton

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom “nedoličnog” ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

Megan tako, pored skandala u koje je svetski mediji stalno upliću, ona sama, ali i njena porodica, može uvek da računa na to da će biti u središtu pažnje i zbog jedne pozitivne stvari - svog stila.

Danas kada je postala vojvotkinja od Sasekas možemo reći da svi zagledaju svaki komad odeće koji ponese, sa kojim gotovo da nikada ne greši.

Zato nije ni čudno što je u javnost dospela informacija kako je Megan prošle godine na garderobu potrošila oko 250 hiljada evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели UZBFASHION ?? (@uzbfashion) дана 28. Дец 2019. у 3:27 PST

Naime iako se radi o ogromoj svoti novca, u poređenju sa 2018. kada je na odeću potrošila gotovo šest puta više nego njena jetrva Kejt, njeni troškovi su 2019. godine gotovo upola manji, pišu strani mediji.

Kako izgleda, na ovo ju je inspirisala upravo Kejt koja je poznata po ponavljanju modnih komada.

Nećete ostati ravnodušni na božićnu porodičnu fotografiju Megan i Harija: Maleni Arčije je ukrao svu pažnju

Međutim, kako se navodi, posebno je zanimljivo što je gotovo polovina novca koji je potrošila na odeću tokom godine otišla na jednu haljinu - svileni Dior model boje slonovače.

Inače, vojvotkinju je javnost mogla da vidi u ovoj haljini kada je išla u posetu britanskoj ambasadi u Maroku.

Cena ove kreacije, navodno je 100 hiljada evra, dok je sledeća u nizu ona sa potpisom modne kuće Valentino 12.500 evra. Nju je nosila na venčanju svoje prijateljice, britanske dizajnerke Miše Nonu.