Celebrity News

Bojan i Aleksandra Vasković: Ćerki smo uz brata doneli i poklon

Bojan i Aleksandra Vasković: Ćerki smo uz brata doneli i poklon

Pevač i njegova supruga otkrivaju nam da se odlično nose sa izazovima roditeljstva, da uživaju u odgoju ćerke Anđeline i tek rođenog sina Mihajla, kao i da jedva čekaju koncert koji će 8. marta "Lexington bend" održati u "Štark areni"

Frontmen "Lexington benda" Bojan Vasković (36) i njegova supruga, doktorka opšte medicine Aleksandra (30), pre nešto više od dve mesec dana dobili su sina. Dečaku su dali ime Mihajlo, što prema Bibliji znači "ko je kao Bog". Ponosni roditelji polako se privikavaju na novi ritam i obaveze oko mališana, dok uporedo s tim muzičar rodom iz Sarajeva učestvuje u priprema za koncert, zakazan za 8. mart u "Štark areni". Probe su u toku, kao i izrada numera za peti studijski album.

– Četiri nove pesme već sam otpevao, plan nam je da ih, zajedno sa onima koje ću tek obraditi, objavimo neposredno pred nastup u "Areni". Pripreme oko koncerta se, takođe, odvijaju lepo. Zadovoljni smo, mada za nas u tom smislu nema mnogo nepoznanica, ipak smo u Beogradu koncertno angažovani od 2015. godine, a svirali smo i na "Stadionu" i "Tašmajdanu" – počeo je priču Bojan, a potom otkrio da li je pred velike nastupe poput ovog sklon sujeverju.

– Ne obazirem se mnogo na te stvari. Pred koncert mi je najvažnije da budem odmoran i oslobođen briga. Doduše, bend i ja volimo da popijemo čašicu rakije pre nego što kročimo na scenu – duhovito je kazao pevač, koji će svojim najvećim hitovima beogradskoj publici ulepšati Dan žena, dok će jednu numeru posvetiti tek rođenom nasledniku.

– Biće to neka od naših novih balada. Često ih pevušim po kući i vidim da mu se dopadaju.

S obzirom na to da mališan lepo napreduje i da se, kada roditelji žele malo da predahnu, o njemu brinu bake ili bebisiterka, tokom prijatnog razgovora pridružila nam se i pevačeva supruga, koja nam je otkrila šta je prvo pomislila kada je sina uzela u naručje i kojim metodama se poslužila kako bi ga Anđelina što bolje prihvatila.

– Kada sam Mihajla prvi put prinela na grudi, obasuo me je osećaj neizmerne sreće i ljubavi. Prvo što sam pomislila bilo je – kako je lep. Divna je beba, kao što mu je uostalom i sestra u tom uzrastu bila. Ako to znači da će kada malo poraste poput nje biti nemiran, onda smo nadrljali (smeh). Moram da priznam da smo se iznenadili s koliko ljubavi ga je dočekala. Doduše, pre nego što smo otišli u porodilište poslužili smo se malim trikom. Kazali smo joj da bati u stomaku šapne koji dar da joj donese, te smo joj po povratku, osim brata, predstavili i novi poklon. Bila je presrećna – rekla nam je Aleksandra, dok se Bojan nadovezao:

Kako je Bojan Vasković proslavio rođenje sina? (foto)

– Posvećujemo joj više pažnje nego obično, te je za sada sve pod kontrolom. Mihajlo, s druge strane, zahteva poseban tretman i negu, a kad je on podmiren, i mi smo zadovoljni. Nastojimo da što više uživamo u njegovom odgoju, jer smo sa Anđelinom, budući da je bila prvo dete, bili dosta ukočeni i u strahu. Sada kada nam je sve manje-više poznato, mnogo smo opušteniji – zaključio je muzičar.

NE MENJA PELENE

Bojan priznaje da još uvek u potpunosti ne učestvuje u nezi sina jer je mali te mu je majčina briga najpotrebnija. Nijednu pelenu mu za sada nije promenio, što ne znači da neće kada malo ojača.

– Ne libim se posla, samo čekam da Mihajlo malo poraste. Kada je Anđelina bila beba, sve sam jednako radio što i Aleksandra. Podelili smo poslove, što ćemo ubrzo ponovo uraditi – kaže Vasković.