Celebrity News

Sin Seke Aleksić nosi torbu u vrednosti od skoro 2.000 evra (foto)

Sin Seke Aleksić nosi torbu u vrednosti od skoro 2.000 evra (foto)

Sin Seke Aleksić, preslatki Jakov, otkada se rodio pokupio je brojne simpatije, a njegova mama poznata pevačica, na svoj Instgaram profil redovno objavljuje slike iz njihove porodične svakodnevice koje deli sa svojim pratiocima...

Budući da na svet uskoro stiže i Isak, drugi sin popularnog para, Seke Aleksić i Veljka Piljikića, pevačica je i u toku ove trudnoće bila aktivna na društvenim mrežama - redovno je pokazivala svoja modna izdanja, odevne komade, ali i preslatke trenutke koje je provodila sa svojom porodicom.

Kako spada u red najbolje stilizovanih ličnosti sa domaće javne scene, nije ni čudo što Seka Aleksić izdvaja pozamašne sume novca na garderobu i propratne aksesoare. Poslednja slika na Sekinom Instagramu nasmejala je sve njene fanove, a evo i zašto...

Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić koja vredi preko POLA MILIONA EVRA

Njen sin Jakov uslikan je kako nosi maminu torbu marke Louis Vuitton a pored ove simpatične fotografije Seka je napisala još simpatilčniju poruku...

- A u maminoj torbi su spontano potrpani autići - napisala je šaljivo Aleksićeva uz ovaj divan prizor njenog preslatkog sina.

Sin Seke Aleksić pobrao sve simpatije, dok u Holivudu vlada potpuno drugačija atmosfera

Iako je ova Sekina slika naišla na mnoge simpatije od strane njenih pratilaca i fanova, u Holivudu ipak nije tako. Slučajevi u kojima strane ličnosti žure da njihova deca naglo odrastu prečesti su i većinom nailaze na oštre kritike javnosti.

TEMATSKA ŽURKA: Evo kakvo slavlje je Seka napravila povodom ROĐENDANA SINA JAKOVA (foto)

Neke od njih su svakako Viktorija Bekam i Kim Kardašijan i Kajli Džener, koje su svoje ćerke od malih nogu navikavale na štikle, lakiranje noktiju i skupocene dečje stvarčice.

Naime, Viktorija Bekam je često zbog svog modernističkog pristupa maloj Harper bila razapinjana na društvenim mrežama, a poslednja vest koju je javnost osudila bila je kada su na dizajnerkinom Instagramu isplivale fotografije sa modnom ikonom i urednicom Voga Anom Vintur, kao i one na kojima se njena osmogodišnjakinja ćerka Harper iza scene modne revije druži sa modelima.

https://www.instagram.com/p/B2bybdhJ2w_/?utm_source=ig_embed

Ono što je zasmetalo njenim fanovima bilo je da dete u periodu odrastanja ne bi trebalo da provodi u takvom društvu budući da svi modeli sa kojima se mala Harper družila izgledaju "kao zombiji". Ali, to svakako nije sve... Viktorija je i pre nekoliko meseci razbesnela fanove kada je objavila sliku male Harper iz salona lepote. Njena majka Viktorija ju je odvela kod jedne od najboljih evropskih stručnjka za lepotu, a sve je to dokumentovala na Instagramu.

Seka Aleksić otkrila kako je Jakov reagovao što je ona u drugom stanju, pa progovorila o POLU BEBE

Sa druge strane Kim Kardašijan mnogo je drastičnije po pitanju oblačenja svoje ćerke Nort pa samim tim i javnost burnije reaguje.

U martu ove godine, napoznatija starleta na Instagramu i Tviteru objavila je fotografije svoje ćerke Nort na kojoj je našminkana.

I dok su mnogi oduševljeni preslatkim devojčicama, drugi oštro kritikuju Kim Kardašijan zbog toga što je malena Nort našminkana.

https://www.instagram.com/p/Bqqyp2WHvHl/?utm_source=ig_embed

– Šminka je i ne dozvoljava da uživa u detinjstvu. Previše je lepa za šminku. Ona neće još dugo biti dete ako nastaviš i dalje da je šminkaš – komentarisali su.

Rijaliti zvezda koja je i ranije načinom vaspitanja dece, prema kojoj se često ponaša kao da su odrasli (što se najviše vidi u njihovom stilu odevanja), izazivala polemike, a karmin je doveo do kulminacije. Na Tviteru pohvalila se i snimkom na kojem malena Nort pleše na crkvenoj proslavi u potpunosti našminkana...

Tviteraši su brzo reagovali na njenu objavu. Žena u ovom postu ističe da njoj majka nije dozvoljavala da koristi ruž kada je imala 13 godina (osam više od Nort).

– Činjenica da Nort nosi ruž kao da ima 21 godinu je nenormalna.

https://www.instagram.com/p/B6jQhI_A9ck/