Celebrity News

Voditeljka Kristina Radenković surovo na komentare o imenu sina: Da me zanima šta kaže selo, kupila bih traktor

Voditeljka Kristina Radenković surovo na komentare o imenu sina: Da me zanima šta kaže selo, kupila bih traktor

Voditeljka Kristina Radenković, koja je pre više od mesec dana na svet donela drugo dete, sina Rogana, susrela se sa mnogim negativnim komentarima na račun imena novorođenog sina

Lepa voditeljka oglasila se na svom Instagram nalogu i obratila se svima koji su na negativan način komentarisali ime koje je dala tek rođenoj bebi...

Naime, voditeljka Kristina primila je jedan neprijatan komentar u vezi imena Rogan koji je glasio ovako:

- Ali ime Rogan. Ooo gospode, samo da je on živ i zdrav, a roditeljima svaka čast.

Prva fotografija naslednika: Kristina Radenković ovako uživa sa sinom Roganom

Budući da je Kristina neko ko ne ostaje dužan na ovakve insinuacije, lepa voditeljka oštro JE odgovorila na ove komentare, rečima ...

- Ne uzimajte mi dete u usta. To je nevaspitano. Ne tiče vas se ime mog deteta jer nije vaše, nego naše. Brinite svoju brigu nevaspitani i nenačitani ljudi- Možete meni da pišete svašta, da izbacujete svoju negativnu energiju i ubijate dosadu na mom internet profilu, ali ne uzimajte mi dete u usta vi dokoni ljudi, nisam vas pitala za mišljenje - napisala je voditeljka.

Čak je i pre porođaja obavestila svoje pratioce i fanove da ime sina ne želi da otkrije već da će ga saopštiti nakon što sin dođe na svet. Sigurna je bila, kako je tada istakla, da će ime sve nasmejati i zabaviti a onima koji nisu bili upućeni, objasnila je i po kome je sinu dala ovo ime - po knezu Roganu iz “Gorskog vijenca”.

Kako je i nedavno istakla za Blic.rs ne dotiču je priče koje priča nenačitan narod...

- Da me zanima šta kaže selo, kupila bih traktor. Ali u moru zaista neumesnih komentara, ali i onih pozitivnih, izdvojila bih ovaj s kojim se apsolutno slažem: "Veći deo nacije nije pročitao bilo šta posle Ježeve kućice, a kamoli Gorski vijenac, zašto se nervirati - kaže Kristina i dodaje da joj je muž velika podrška:

- Pomaže jednako, mada sam ja naravno više sa bebom. Preuzeo je veću brigu oko Tare, jer sam ja, ipak, trenutno vezanija za kuću.

Voditeljka Kristina Radenković prolazila kroz nelagodnosti

Iako se nedavno porodila, Kristina planira povratak pred kamere već 22. febuara a prelepa i nasmejana voditeljka koja je poznata po izuzetnoj prirodnoj lepoti i kosi, za naš magazin "Story" otkrila je i kako se snašla u ulozi majke po drugi put, prisetivši se nelagodnosti koje je nosila prva trudnoća kada je rodila malu Taru.

Kristina Radenković NIKAD ISKRENIJE PORUČILA: Ćutim jer sam PRISTOJNA, a svašta bih ODGOVORILA!

– Pre nego što sam ponovo zatrudnela, slušala sam priče da je s drugim detetom daleko lakše. Kod mene nije bilo tako, baš naprotiv. Dok sam nosila Taru, lagano sam prolazila kroz nelagodnosti, s Roganom, međutim, bilo mi je mnogo teže. Dugo sam imala mučnine, zbog čega sam bila dehidrirala i malaksala te jedno vreme čak ni iz kreveta nisam mogla da ustanem, a kamoli da radim i posvetim se ćerki. Od lekara sam dobila terapiju koje sam se strogo pridržavala – započinje priču Kristina.

Dve nedelje nakon porođaja Kristina Radenković: Rođendane više neću slaviti

Lepa voditeljka sada se oseća odlično, a usputno je otkrila i koliko je Tara imala kilograma kada se prvi put porodila...

– Sada se osećam dobro. Rogan je takođe odlično, što je i najvažnije. Za razliku od Tare koja je sa 4 kilograma i 300 grama bila najveća beba u porodilištu, on se rodio s nešto manjom kilažom. Dugačak je 53 centimetra i liči na tatu, dok ima moju fizionomiju. Primetila sam da mu ruke krase dugački prsti, što govori da će imati lepe ruke kada poraste. Takođe, verujem da će, poput sestre, biti plavušan. 

Voditeljka Kristina Radenković otkriva da ipak ništa nije lakše u drugoj trudnoći

Iako se ponekad druga trudnoća čini lakša zbog toga što su drugorotke sve već prošle kroz prvu, to pravilo ipak ne važi. Voditeljka Kristina Radenković bila je iskrena i za naš magazin "Story" otkrila da je ovoga puta "izvukla deblji kraj" kao i kako je Tara prihvatila svog malog brata...

– Što se tiče prilagođavanja, mislim da sam izvukla deblji kraj (smeh). Dok suprug i ćerka spavaju dubokim snom, ja se zbog dojenja budim po nekoliko puta u toku noći. Tata se još uvek vrlo bojažljivo odnosi prema sinu. Kada ga je prvi put uzeo u ruke, sludeo se i pomislio da će ga ispustiti. Iznenadio se njegovom sićušnošću, jer je zaboravio kolika je Tara bila kada smo je doneli iz porodilišta. Ona je, s druge strane, vrlo slobodna u ophođenju sa bratom. Za sada ga je lepo prihvatila, videćemo kako će biti kasnije. U njenom uzrastu bila sam užasna starija sestra, stoga me ništa ne može iznenaditi. Oprostiću joj kako god se bude ponašala, jer je to sastavni deo odrastanja. Zapravo, bilo bi mi čudno ako ne oseti ljubomoru, koja se, između ostalog, može odraziti mokrenjem u krevet. Suprug i ja ćemo se potruditi da do toga ne dođe. Ukoliko ipak bude problema, tu su njegova i moja mama koje će sigurno umeti da nas posavetuju i pronađu odgovarajuće rešenje.

https://www.instagram.com/p/B6aZHgBgvPu/