Celebrity News

Vesna Đogani: Volim da slikam svoje grudi i ne vidim ništa loše u tome!

Vesna Đogani: Volim da slikam svoje grudi i ne vidim ništa loše u tome!

Vesna i Đole Đogani godinama važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi, a kako kažu, u njihovom braku nikada nije bilo mesta za sukobe

Kako sada pišu domaći mediji, Vesna Đogani otkrila je zašto je popularni denser, Đole Đogani jednom prilikom jako izljubomorisao.

- Đole ljubomoriše kad vidi da mi neka poruka stigne. Odmah ga zanima ko mi to šalje. Ja njega ne proveravam. Oboje smo javne ličnosti, pa je donekle normalno da dobijamo dosta poruka. Jednom smo se posvađali jer mi je neki muškarac poslao golu sliku. Đoleta sam jedva smirila! On je pomislio da sam se dopisivala sa njim, ali sam mu pokazala da mu nisam ni slovo poslala, pa se smirio.

https://www.instagram.com/p/B6Dx7ryl6WB/

Vesna Đogani ističe da su  podrška i poverenje najvažniji segmenti braka

Budući da brak nosi i određene turbulencije, kada zaobiđemo dobar izgled i lepotu, svojevremeno su za jedan domaći medij Đole i Vesna pričali upravo o pravim vrednostima koje neguju u svojoj zajednici...

Đole Đogani o kolegama: Milica Pavlović glumi najjaču zvezdu, s Rastom ne pričam, Karleušu gađaju kao metu

– Kada smo ušli u brak, gledali smo gotovo isto na porodične vrednosti, posao, decu. Toliko dugo se bavim javnim poslom, da odlično znam šta donosi, a šta uzima. Sa Vesnom je oduvek bilo lako, budući da, ako nije mogla da me podrži, nije ni osporavala moje odluke i korake u karijeri. Smatram da smo opstali jer smo jedno u drugom uvek videli dobro i tražili načine da zajedno uradimo što bolje. Važno je imati partnera koji u svakom trenutku zna kako funkcionišete i kako sa vama da postupi u trenutku kad ni sami ne znate kako ćete sa sobom. Sve što smo uradili, uradili smo posle dogovora i zbog toga mogu samo da budem ponosan – istakao je Đole za Alo a Vesna dodala:

https://www.instagram.com/p/B4sEllRCNY4/

– Kada stariji kažu da su kompromis, podrška i poverenje najvažniji segmenti braka, ipak to shvatimo tek kad u njega uđemo. Đole je neko ko štiti porodicu i iz porodice izvlači najbolje, čovek koji je tu da izvuče najbolje iz mene i onih koje najviše volim, a to su moja deca. Ne postoji lak brak i ne možemo ga izgraditi preko noći, ali ako izaberemo da ga gradimo poštovanjem i poverenjem, daleko je od teškog. Odrastala sam bez oca i celim bićem sam se borila za svoju porodicu. Moj suprug nije samo moj suprug. On je moj mir, moja sigurnost i najbolji deo mene.

Sve je počelo u hotelskoj sobi: Đole Đogani otkrio kako je započeo vezu sa Vesnom

S obzirom na to da Vesna Đogani važi za jednu od zgodnijih dama sa domaće scene, svojevremno je istakla da ne provodi previše vremena ispred ogledala i da nije žena koje sate troši u ulepšavanju za izlazak, ali da itekako vodi računa o svom izgledu.

- Vodim računa o svom izgledu. Nekada sam bila toliko vitka da mi teretana nije ni bila potrebna, ali je sada druga priča. Žene treba da vode računa o izgledu, a kako se bližim 40-im godinama, uvela sam sebi mere predostrožnosti - dodala je Vesna i izlaganje završila šokantnom izjavom:

https://www.instagram.com/p/B6eOPIMlVpP/

- Volim da slikam svoje grudi i ne vidim ništa loše u tome!

Vesna Đogani nije kao većina žena?

Njihova svakodnevica sastoji se od uzajamne podrške i zajedničkih rituala, ali Vesna Đogani šaljivo ističe i da joj treba manje vremena da se kompletno sredi nego njenom supruu, zgodnom denseru...

– Verovali, ili ne, ja se spremim za deset minuta gde god da idemo i nisam od onih žena koje su u stanju da sate provedu u ulepšavanju pred izlazak. Ta uloga ipak je pripala Đoletu, kome često treba i više od sat i po, dva da bi sve bilo na svom mestu. On se tušira pola sata, zatim bira kombinaciju, maže kremice, jednu, treću, petu i sve ostalo što ide uz ritual. Kod nas u braku je sve obrnuto. Jednom sam čak merila, bilo mi je potrebno čitavih sedam minuta da se našminkam pred nastup, a Đoks je daleko od toga da će ikad moći da me stigne – zaključila je Vesna Đogani.

Pre nekoliko dana, Vesna Đogani je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ona i njen muž stoje u kupatilu u provokativnom izdanju, što je iznenadilo njhove pratioce. Vesna je na fotografiji pokrivena peškirom u donjem delu tela, a gole grudi je prekrila rukama, dok poznati denser pozira ispred supruge, reklo bi se, skroz nag…

https://www.instagram.com/p/B6JbfTHFgBy/

Brojni pratioci su ih podržali u komentarima i mahom poručili da izgledju odlično za njihove godine.

Kao na filmu: Vesna Đogani je imala teško detinjstvo, ali je njena sudbina dobila NEOČEKIVAN OBRT