Celebrity News

Veljko Ražnatović Bogdani odlučno zabranio jednu stvar!

Veljko Ražnatović Bogdani odlučno zabranio jednu stvar!

Mladi bokser Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, krajem novembra oženio se lepom Bogdanom Rodić, koja je u blagoslovenom stanju i koja po svim navodima, nosi dečaka koji će nositi ime Veljkovog i Anastasijinog oca Željka

S obzirom na to da je ovaj mladi bračni par često zajedno kao i da Bogdana prati sva dešavanja i utakmice na kojima prisustvuje mladi uspešni, sportista, ovog puta Veljka Ražnatovića je u meču u Banjaluci, ponovo bodrila njegova trudna supruga.

Budući da je trudnoća stanje u kojem i najmanji stres može da prouzrokuje probleme, Veljko Ražnatović je zabranio Bogdani da u narednim mečevi prisustvuje u publici.

Šta kaže Ceca na ovo: Evo gde će živeti Bogdana i Veljko

- Bogdana je odmah po završetku meča otrčala u svlačionicu, kako bi poljubila Ražnatovića. Posle velikog trijumfa, Veljko je navodno, zabranio Bogdani da prisustvuje mečevima ubuduće: Ovom meču nisu prisustvovale ni Ceca, ni sestra Anastasija, već samo supruga Bogdana. On joj je odmah posle pobede rekao, da je bolje da ga ne gleda više u ringu, jer ne želi da se izleže stresu, dok je trudna. Bogdana do sada nije propuštala njegove mečeve, ali je bez pogovora odmah uslišila njegovu želju. Njih dvoje su ostali u Banjaluci da proslave pobedu - rekao je izvor blizak paru.

Veljko Ražnatović uživaće u svakom trenutku očinstva

Budućem tati u cilju je da njegova mlada supruga što bolje iznese trudnoću te pazi na svaki njen korak. Da sve bude okej i da Veljko i Bogdana uživaju u njenim trudničkim danima pobrinula se i svekrva i buduća baka Svetlana Ceca Ražnatović koja je odlučila da luksuzna kolevka bude poseban poklon za njenog unuka, piše “Blic”.

Dirljiv trenutak na bokserskom meču: Ceca u pratnji Anastasije i Bogdane PRVI PUT gledala Veljka u RINGU (foto)

– Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je imala na umu da želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da svoju zamisao podeli sa sinom i snajkom kako bi mogla da je naruči te da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno sa dizjanerom crtala kako želi da izgleda kolevka. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima – kaže izvor za pomenuti listi i dodaje:

SAVET BUDUĆEG SUPRUGA: Veljko Ražnatović najnovijom objavom pokrenuo lavinu komentara

– Kolevka se izrađuje u inostranstvu i ručni je rad u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčetu. Nogari, konstrukcija i pločica na kojoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji.