Celebrity News

Ovi slavni parovi su stavili tačku na svoju ljubav u 2019. godini

Ovi slavni parovi su stavili tačku na svoju ljubav u 2019. godini

Nakon što smo se prisetili venčanja poznatih koja su se desila u godini koja je za nama, na red je došla i ona ne tako lepa tema - razvodi. Koji su to rastanci obeležili 2019. godinu pročitajte u nastavku:

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Pop pevačica Nataša Bekvalac i Luka Lazukića, IT stručnjak, zvanično su stavili tačku na svoj brak u oktobru ove godine.

Podsećamo, pre ovoga, Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je u aprilu Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog fizičkog napada na bivšu suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac u aprilu 2018. godine.

Luka Lazukić i Nataša Bekvalac imaju ćerku Katju, koja je u februaru ove godine napunila godinu dana.

Ana Kokić i Nikola Rađen

Jedan od omiljenih domaćih parova, pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen u julu su potpisali papire za razvod braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Ana i Nikola odlučio je da stavi tačku na deset godina dug brak na Božić 2019. godine, kada su svoju odluku saopštili ćerkicama Nini i Tei i dali zvaničnu izjavu javnosti. Brakorazvodna parnica nije dugo trajala s obzirom na to da su se zvezde dogovorili o sporazumnom razvodu.

Irina Šajk i Bredli Kuper

Dvoje verenika su se razišli nakon što je glumac manekenku navodno prevario sa Lejdi Gagom, ali dokazi za to se nikad nisu pojavili.

Naime, atraktivna 32-godišnjakinja i holivudski zavodnik započeli su romansu 2015, a dve godine kasnije dobili su i ćerku. Svoj privatni život ljubomorno su čuvali od očiju javnosti, i retko su se pojavljivali zajedno na zvaničnim događajima.

Najveći skandal između ovog para izbio je u februaru ove godine na dodeli Oskara, kada je hemija između Lejdi Gage i Bredlija na pozornici tokom izvođenja pesme “Shallow” bila toliko opipljiva da su korisnici društvenih mreža komentarisali da “zaslužuje poseban identitet”. Ubrzo nakon toga par je stavio tačku na ljubav.

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

Sajrus i Hemsvort objavili su da se razvode u augustu, nakon manje od godinu dana braka. Pevačica je odmah uplovila u vezu sa blogerkom Kejtlin Karter, a sumnja se da su bile dugo zajedno i pre razvoda.

Majli je nakon toga uplovila u vezi sa dugogodišnjim prijateljem, bivšim dečkom manekenke Điđi Hadid, pevačem Kodijem Simpsonom, a sada je navodno sama.

Lijam je primećena u oktobru kako se drži za ruke sa glumicom rimejka “Dinastije” Medison Braun, a tom prilikom nastale su i fotografije poznatog para.

Kajli Džener i Trevis Skot

Kajli Džener i Trevis Skot su srljali u vezu, pa su potom srljali da imaju dete, a čini se da je ceo odnos bio potpuno nepromišljen jer im ćerka Stormi (1) nije napunila ni dve godine, a oni su se već razišli, piše "Kurir".

Šuška se da je razlog bila ljubomora male milijarderke koja je sumnjala da je Trevis vara. Ipak, ostali su u dobrim odnosima zbog deteta.

 Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 9. Апр 2018. у 6:24 PDT

Kloi Kardašijan je takođe ostala bez partnera nakon što ju je on prevario sa najboljom drugaricom njene sestre, a ovo je bio samo jedan od skandala koji je pratio ovog sportistu tokom godine.

Od veze Kloi i Tristana koju je Džordin razorila ostala je mala Tru Tompson (1), koja će ih uvek vezivati.

 Adel i Sajmon Konecki

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@legend_adele је поделио/ла објаву дана 19. Апр 2019. у 8:09 PDT

Pevačica Adel se posle sedam godina života sa Sajmonom Koneckim razvela.

U saopštenju za javnost koje je poslato britanskim redakcijama navodi se da je par ovu odluku doneo zajedno.

– Adel i njen partner su se rastali. Posvećeni su zajedničkom odgajanju deteta, sa puno ljubavi. Kao i uvek, mole vas za privatnost. Neće biti više komentara na ovu temu – stoji u saopštenju.

Adel je 2012. godine rodila sina Ejndžela.

Pevačica je sada srećnija nego ikada i smršala je, pa se čini da nije donela pogrešnu odluku jer je očigledno procvetala.

Daniel Kajmakoski i Kristina Dimitrijevska

Popularni makedonski pevač ove godine rastao se od lepe manekenke s kojom ima sina Davida (2).

— Kristina i ja nismo zajedno već duže vreme. Brakorazvodna parnica je u toku. Doneli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem detetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas — rekao je Daniel u saopštenju.

Anabela i Andrej Atijas

I nakon što se pročulo da se razvode, oni su jedno o drugom govorili najlepše, a pevačica je čak izjavila da bi mogli da ostanu prijatelji s beneficijama.

Par se zvanično razveo pre 5 dana, a sve su se lako dogovorili.

– O Blanki će se starati Anabela, a Andrej će je uredno viđati kad god poželi. Ovo je bilo neobično suđenje kakvo se retko viđa, jer su emocije među partnerima i dalje prisutne, koliko god problema da su imali – rekao je izvor za domaće medije.

Katarina Kaja Ostojić i Džunior Džek

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 11. Дец 2019. у 9:00 PST

Nakon pet godina braka, srpska pevačica i belgijski di-džej Vito Lučente odlučili su da se rastanu.

– Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli ali više od 2 meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem “imam neke čireve na želudcu koji će mi ostati” – rekla je Kaja u oktobru.

Oboje su vrlo brzo nastavili dalje: Kaja je navodno u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, dok je Džunior Džek do ušiju zaljubljen u Srpkinju Ivu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Junior Jack (@realjuniorjack) дана 25. Дец 2019. у 6:30 PST