Celebrity News

Aca Lukas iznenadio izjavom o bivšoj ženi, da li ste ovo očekivali?

Aca Lukas iznenadio izjavom o bivšoj ženi, da li ste ovo očekivali?

Pevač Aca Lukas bio je u braku sa Natašom, koja je držala butik sa suprugom njegovog kolege Željka Šašića Sonjom, s kojom je kasnije otpočeo ljubavnu vezu.

Acina i Sonjina ljubav je krunisana brakom, ali i rođenjem ćerke Viktorije.

Veza poznaog para bila je vrlo turbulentna. Naime, pre par godina pevač je završio čak u policijskoj stanici jer ga je Sonja prijavila za nasilje, što je on demantovao, ali ipak joj oprostio.

— Moje bivše žene Nataša i Sonja su držale zajedno butik, ali ja nisam imao mnogo dodira s tim poslom. Nisamo se družili privatno i nikakva kumstva i prijateljstva sa Šašićima nisu postojala. Čim sam sa Sonjom imao to što sam imao, znači da nisam smatrao ni nju ni Željka za prijatelje. Sonja jeste moja najveća ljubav, to sam osećao i to ne krijem — rekao je pevač "Srpskom telegrafu" i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана 30. Авг 2018. у 1:24 PDT

— Sad je to sećanje, ali do kraja života će biri neprikosnovenost moga života kao majka moje najmlađe ćerke Viktorije. Kad prođeš patnju i žal, možeš trezveno da pričaš o rastanku. Nikoga ne krivim za razlaz i jednostavno brak je prestao da nam funkcioniše, što znači da jedan događaj nije presudio. Niti njena prevara niti moja nisu krive za razlaz. Ja znam da je život sr*anje jer je težak i što pre to shvatiš lakše ti je i srećan si.

Inače, kako sam kaže, Acin ljubavni život trenutno ne postoji.

- Potpuno sam emotivno prazan. Ja sam stariji čovek i počeo sam da se spremam za radost trećeg doba (smeh).

Možda sam se i zaljubio, ali ne znam. Šalim se, ali otkad sam se razveo, imao sam izlete. To je bio život bez emocija. Ljubav je lepa, ali nosi pakao jer kad prestaneš da voliš, osećaš kao da ti je tona pala sa leđa. Postaješ oslobođen tenzije da stalno gledaš i pratiš šta radi ta osoba koju voliš, zašto je nešto uradila ili rekla i da li su joj se osećanja promenila. Još ako si ljubomoran, nadrljao si. Ne bih voleo ni da se zaljubim ni da se oženim jer mi je lepo ovako, ali to su stvari koje se dese same. Bez planiranja dođe do njih - rekao je pevač za pomenuti list.