Celebrity News

Jelena Karleuša izdominirala u novogodišnjoj noći, ali jedan detalj modni sve je zaprepastio (foto)

Jelena Karleuša izdominirala u novogodišnjoj noći, ali jedan detalj modni sve je zaprepastio (foto)

Jelena Karleuša u novogodišnjoj noći nastupila je u luksuznom prestoničkom hotelu, a svojom pojavom oduševila je sve pristune

U novogodišnjoj noći, najpoznatija balkanska diva očarala je publku pojavivši se na dočeku obučena u stilu svetske zvezde.

Naime, ona je za ovu priliku, u svom stilu, odabrala haljinu sa šljokicama koja je istakla njene obline a kada se pojavila, pevačica je sve iznenadila jednim detaljem.

Jelena Karleuša u ovom trikou dokazala koliko je smršala! ŠOK! (foto)

Budući da Jelena voli da na svakom svom nastupu ostavi trag, to je učinila i ovog puta. Glamurozni šešir od cirkona i perja u koji su svi gledali  a koji je sve na tenutak odveo u topli karneval u Brazilu, bio je fenomenalan.

U novogodišnjoj noćim na njenom nastupu kao što je to i u poslednje vreme tradici,ja uz Jelenu bile su i njene naslednice Atina i Nika, kao i tetka Danijela.

Jelena Karleuša  - Ovo je prva Nova godina koju provodim bez moje majke

Kako je i nedavno istakla, pričajuči otvorenog srca o ulasku u Novu godinu kao i o prethodnoj koja joj je donela mnogo suza, lepa Jelena prokomentarisala je ovako:

– Ove godine sam bila jaka, sledeće želim da budem srećna. Izgubila sam majku, koja mi je bila sve u životu. Polako se oporavljam i vreme je da krenem dalje, onako kako bi ona to želela – rekla je pevačica za “Informer” i dodala:

Jelena Karleuša otkrila Duškov stav o njenim provokativnim fotkama

– Teško je nastaviti život posle takve žene, koja mi je bila i majka, i prijatelj, i najveća podrška, ali svakog dana u sebi čujem njene reči podrške koje mi daju snagu da idem dalje – bila je emotivna Jelena koja je i prazničnu dekoraciju u domu posvetila je majci:

– Ovo je prva Nova godina koju provodim bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i štiti me od zla, zato je tema dekoracije koju sam joj posvetila bila “anđeo”.

https://www.instagram.com/p/B6qp349BBgv/?utm_source=ig_embed