Celebrity News

Ksenija Bujišić prvi put pokazala oca svog deteta, čvrsto ga zagrlila i poručila mu ovo (foto)

Ksenija Bujišić prvi put pokazala oca svog deteta, čvrsto ga zagrlila i poručila mu ovo (foto)

Popularna voditeljka, koja važi za jednu od najlepših javnim TV lica, Ksenija Bujišić nedavno je postala majka i na svet donela ćerku, a domaće medije često je intrigirala svojim ljubavnom životom.

Naime, lepa voditeljka bila je partnerka popularnog sportiste i sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića, ali kako pišu domaći mediji, sve dosad svog partnera koji je otac njenog detea, krila je od očiju javnosti.

Voditeljka je prvi put na Instagram objavila sliku sa jačom polovinom, ali mu je i uputila emotivnu poruku.

Novopečena mama Ksenija Bujišić POSTALA MAJSTOR OVOGA

- Ne znam kojim rečima bih najbolje mogla da opišem koliko je godina koju završavamo bila jedinstvena i predivna za nas i našu porodicu. Dobili smo najvredniji poklon - naše dete! Lora je na najlepši nacin obeležila staru, ali i sve godine koje su tek pred nama - napisala je Bujišićeva uz ovaj prizor, pa dodala:

- Baš ovako... Čvrsto zagrljeni, ulazimo u 2020. godinu, spremni da stvaramo nove uspomene i uživamo u našoj ljubavi. Želimo vam zdravlje, mir i ljubav. Srećna Nova godina!

Ksenija je i pred povratak na posao, na svadbi popularne voditeljke Tijane Stoisalvjević  progovorila o udaji ...

- Ne razmišljam o udaji, stvari su se desile tim redosledom, takva je sudbina. Ne želim da pričam na tu temu, ali normalno je da živim sa osobom s kojom imam dete - rekla je voditeljka.

Na narednoj pogledajte Kseniju u zagrljaju svog supruga...

https://www.instagram.com/p/B6vIVHhpI_F/