Celebrity News

Aleksandar Radojičić pokazao novu devojku, zanemećete kad vidite koliko je lepa

02/01/2020

story

Zvezda televizijskih serija koje obaraju rekorde gledanosti Aleksandar Radojičić oduševio je sve novogodišnjom čestitkom na Instagramu, ali ne onim što je pisalo u njoj već odabirom fotografije.

Glumac priznao kojoj ženskoj osobi bi dodelio titulu DAME GODINE, a nije njegova devojka! Na njegov odgovor PALE SVE ŽENE!

Naime, zgodni glumac konačno je podelio post na kome ga vidimo sa devojkom i upravo u njemu svima je poželeo - zdravlje, mira i ljubavi u godini koja je pred nama.

Kako prenose domaći mediji, Aleksandrova nova devojka je manekenka, zove se Dunja Radičević i dolazi iz Novog Sada.

Evidentno je da Dunja može da se pohvali lepotom, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati oko 15.000 ljudi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) дана 1. Јан 2020. у 9:14 PST

Drugih detalja o vezi ovog para još nema, jer je Aleksandar nakon raskida sa manekenkom Cecom Živojinović, sa kojom je pre nešto više od pola godine stavio tačku na ljubav, nije pričao o svom intimnom životu.

Ovaj zavodnik je nedavno za magazin "Story" otkrio u kojoj meri je spreman na kompromise u vezi:

– Vrlo sam spreman, a sada učim da ne treba donositi bilo kakve odluke u situacijama kad “niste svoji”. Znam da u afektu nečije reči mogu da se pogrešno protumače. Uostalom, i sam umem da pogrešno “učitam” ono što je izgovoreno, pa zato nastojim da drugima ostavim što manje prostora za tako nešto. Mislim da je to temelj za zdrav odnos - rekao je Aleksandar nedavno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dunja Radicevic ? (@dunja_radicevic) дана 10. Дец 2019. у 7:16 PST

Podsećamo, Aleksandar Radojičić bio je sa manekenkom Cecom Živojinović od 2016. do aprila 2019.

Kako su preneli domaći mediji, razlog za raskid su bila česta putovanja i daljina s obzirom na to da je manekenka više vremena provodila u Americi zbog poslovnih obaveza, a Aleksandar je sve manje mogao da putuje zbog glumačkih angažaman u našoj zemlji i u regionu.

- Aleksandar i Ceca su zaista bili zaljubljeni do ušiju, ali daljina je učinila svoje. Shvatili su da im u poslednje vreme ne ide i dogovorili su se da prekinu ljubavnu vezu -  rekao je tada za “Blic“ izvor blizak paru.