Celebrity News

Emina Jahović progovorila o pomirenju s Mustafom Sandalom

Emina Jahović progovorila o pomirenju s Mustafom Sandalom

Kao bomba, nedavno je odjeklnula vest da je popularna pevačica Emina Jahović stavila tačku na turbulentnu romansu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

Međutim, ako su neki mislili da lepa pevačica tuguje, ispostavilo se ipak da nije tako.

 

Naime, kako su pisali domaći mediji, nekoliko nedelja nakon što je ostavila milijardera, Emina Jahović kako se spekuliše, vratila se bivšem mužu, turskom pevaču, Mustafi Sandalu, navodio je “Informer”.

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno? Pevačica podelila porodičnu fotografiju

Atraktivna pevačica se navodno pomirila sa bivšim mužem, sa kojim ima dva sina, a ovome još uvek ne govore javno.

Zbog toga je juče, na Instagramu pružila priliku obožavaocima da joj postavljaju pitanja, jedan fan upitao Eminu da li je moguće da se ponovo „ujedini“ s Mustafom.

— Mi smo već ujedinjeni jer imao dvojicu neverovatnih dečaka. Mi smo najbolji prijatelji i u dobru i u zlu. Ali kao partneri, ne. I nemamo nameru — napisala je Jahovićeva.

ISPUNILA SEBI VELIKU ŽELJU: Emina Jahović pazarila luksuznu nekretninu na OVOJ LOKACIJI

Emina Jahović se ne kaje zbog raskida sa Sadetinom

Pevačica Emina Jahović nedavno je raskinula vezu sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, a sada je za domaće mediji otkrila kako je došlo do raskida.

– Naravno da se ne kajem ni zbog čega, sve veze i svi odnosi imaju svoj kraj, ja sam potpuno u miru sa tim – rekla je Emina i dodala da će sada biti koncentrisana isključivo na poslovne planove.

Emina Jahović nakon raskida od Sadetina izgleda sasvim drugačije: Odlučila se na ovu drastičnu promenu (foto)

– Osećam se jako dobro i moram puno da radim i da se skoncentrišem na svoj posao. Ništa ne može da poremeti moje planove osim zdravlja, koje sada imam i pazim se i moja deca su dobro i to je najbitnije – rekla je pevačica za “Ekskluzivno”.