Celebrity News

U zagrljaju verenika: Dea Đurđević za Novu godinu poslala emotivnu poruku koju svi treba da čuju (foto)

U zagrljaju verenika: Dea Đurđević za Novu godinu poslala emotivnu poruku koju svi treba da čuju (foto)

Lepo TV lice Dea Đurđević u 2020. godinu ušla je najlepše moguće u zagrljaju svog izabranika Mladena Mijatovića.

Dea Đurđević otkrila da je nedeljama SANJALA NESREĆU

Voditeljka koja iza sebe ostavlja verovatno najtežu godinu u životu jer je u njoj preživela stravičnu saobraćajnu nesreću u koje joj je autobus otkinuo ruku, sada sa osmehom na licu ulazi u 2020. godinu.

Dea je tako na Instagramu podelila emotivnu poruku, ali i fotografiju sa verenikom.

- Mi smo ovako započeli novu godinu. Volite se, grlite se, ljubite se, držite se za ruke... sve može da nestane u sekundi, a mnogo truda i ljubavi je potrebno da se bar nešto od toga postigne. Verute mi! Srećna vam Nova godina! Držimo se za ruke napokon - napisala je voditeljka uz fotografiju na kojoj se drži za ruke sa Mladenom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) дана 1. Јан 2020. у 12:22 PST

– Koliko mi je 2019. godina bila nesrećna, toliko mi je i srećna. Nije bilo zapisano da umrem. Imala sam najteži period života, ali i dobar, jer sada mogu sama da se krećem i operem zube kad se probudim. Šta god vam se desi, sve je nebitno ako ti 10 meseci ne možeš nikoga da zagrliš. To su stvari o kojima nikada ranije nisam razmišljala. Nisam znala da hodam, sve sam opet učila. Ljudi se nerviraju oko bespotrebnih stvari – bila je iskrena Dea nedavno za domaće medije.

Dea Đurđević na Čolinom koncertu bez dečka: Navikla sam (foto)

Podsećamo, Dea Đurđević, voditeljka TV Pink je 7. februara umalo ostala bez ruke kada je na nju, dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, naleteo autobus.

Jezivoj nesreći prethodio je manji sudar Dee i nepoznate devojke u drugom automobilu. Kada su obe izašle iz vozila kako bi pogledale kolika je šteta na kolima, naišao je autobus koji je voditeljku udario velikom silinom. Sve se dogodilo u nekoliko minuta.

Voditeljka je dva meseca lečena na VMA, gde ju je više puta operisao dr Marko Bumbaširević, nakon toga je bila na KCS.