Celebrity News

Milan Marić: Za njim devojke žude, a ovako on razmišlja o životu udvoje

Milan Marić: Za njim devojke žude, a ovako on razmišlja o životu udvoje

Šarmantnog glumca Milana Marića (29) koga smo gledali smo u serijama "Pet", "Besa", "Žmurke" i "Državni službenik", i kome je na Filmskom festivalu u Berlinu uručena nagrada za evropsku zvezdu u usponu, može da kaže da iza sebe ima više nego uspešnu godinu koja se nastavlja.

Milan Marić: Ne volim da me devojke osvajaju

- Nikad nisam razmišljao šta će biti sledeće godine. Gde je moja tačka B do koje treba da stignem. Jednostavno, puštam stvari da se dešavaju, neka idu svojim lepim ili manje lepim tokom - istakao je Marić za Noizz, pa prokomentarisao i svoj emotivan život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Maric (@eugensmesni) дана 29. Јун 2019. у 6:41 PDT

- Iskreno, više mi nije toliko strašno što sam sam. Naravno, mnogo je lepo kad imaš nekog koga voliš i ko te voli i ko te ispunjava na određeni način, ali ne mislim da nužno treba srljati iako nam svima, kako odrastamo i sazrevamo, to singl postaje sve strašnije i strašnije. Plašimo se da budemo sami - objasnio je on za pomenuti list i dodao:

- Malo poznajemo sebe, malo kopamo po sebi i onda očekujemo da će se pojaviti neka osoba i da će tada sve biti rešeno. U realnosti i ta druga osoba ima neotkriven svet za sebe i isto od tebe ima očekivanja. A to sve nije održivo. Ako bih morao da biram, birao bih da budem u paru, ali ne po svaku cenu i ne sa svakim - bio je iskren mladi glumac.

Inače, Milan je jednom prilikom na pitanje da li ima poruku za brojne devojke koje bi želele da ga osvoje, rekao:

- Ne znam šta bih im rekao, slobodan jesam, ali neka sve ide svojim tokom. Moram priznati, više volim da osvajam nego da mene osvajaju - priznao je Milan prošle godine i otkrio da li će u tom osvajanju upotrebiti svoju popularnost:

- Idealno bi bilo da upoznavanje s tom osobom počne bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vensan Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vensan, mogu i ja (smeh).