Celebrity News

Ana Sević raskinula sa Danijelom Nedeljkovićem - razlog je prevara?

Ana Sević raskinula sa Danijelom Nedeljkovićem - razlog je prevara?

Ne baš lep početak godine za Anu Sević

Kako pišu domaći mediji, pevačica Ana Sević i njen dečko Danijel Nedeljković navodno su opet raskinuli, a ovaj put razlog prekida veze je navodna Danijelova prevara.

Naime, par je navodno raskinuo vezu nakon dve godine zbog bivše devojke Ace Lukasa, manekenke Jovane Doroški.

Prema tvrdnjama izvora, pevačica i voditeljka je saznala da se njen izabranik i Jovana viđaju već dva meseca, a potvrdu za sumnje dobila je poslednjih dana stare godine kada je novopečeni par navodno i uhvatila na delu, piše "Srpski Telegraf".

- Samo nekoliko dana pred Novu godinu prijateljica je javila Ani da u restoranu u kom ona sedi, sede i Danijel i Jovana i da i sama može da ih zatekne - ispričao je izvor za pomenuti list i dodao:

- Ana se odmah uputila tamo i na zaprepašćenje i Danijela i Jovane sela je za njihov sto. Danijel je zbunjeno upitao: 'Odakle ti', a Ana mu je odgovorila: 'Došla sam da vidim šta radite'. Bukvalno ceo restoran je gledao u njih. Jovana se samo pokupila i izašla zbog scene koja se napravila - rekao je izvor.

Prvi raskid

Podsećamo, Ana i Danijel bili su dve godine u stabilnoj vezi, koja je početkom septembra bila poljuljana kada je par raskinuo.

O raskidu para tada se nagađalo, a mnogi mediji su pisali kako je Ana Sević navodno ostavila Danijela Nedeljkovića jer on nije želeo brak.

– Ana je želela da ona i Danijel odu korak dalje, što je i logično kada ste skoro dve godine u vezi. Ranije nisu pričali o tome konkretno, ali u poslednje vreme ona mu je nagoveštavala da bi to volela. Shvatila je da nemaju iste poglede na budućnost i razočarala se, pa je shvatila da treba da raskinu, iako joj je to veoma teško palo – rekao je tada izvor blizak pevačici za domaće mediji.

Ne mogu jedno bez drugog

Nakon raskida par se danima viđao, razgovarao i shvatio da ne mogu jedno bez drugog.

– Ana je uvek govorila da je Daniel nešto najbolje što je moglo da joj se desi nakon razlaza od Darka, ali takođe, posle određenog vremena njihove veze, stvari nisu funkcionisale na najbolji način. Daniel je imao neke druge prioritete, a Ana mu je jasno stavila do znanja šta želi, a šta ne. Budući da su im se mišljenja u nekom trenutku veze mimoilazila, Sevićeva je odlučila da ga ostavi, ali mu nije zamerala što u tom trenutku nije bio spreman da joj kaže da je pogrešio. Ostali su prijatelji, bili su tu jedno za drugo, ali o pomirenju tada nije bilo reči. Ipak, situacija se u međuvremenu promenila – otkrio je izvor tada za “Alo” dok je sama Ana Sević rekla:

– Istina je da smo se pomirili. Nekada ljudi treba da se raziđu da bi shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.