Celebrity News

Oseća se kao milion dolara: Adel u Novu godinu zakoračila potpuno transformisana

Oseća se kao milion dolara: Adel u Novu godinu zakoračila potpuno transformisana

Britanska vokalna diva - Adel (31) u Novu godinu ušla je potpuno transformisanog izgleda, a kako sama kaže, veoma je srećna zbog toga.

Nakon što je izgubila 20 kilograma ona se oseća bolje nego ikad i spremna je da zakorači u 2020. godinu i baci sve na kolena.

- Adel se oseća sjajno, iako gubljenje kilograma nije bilo lako - rekao je izvor Miror-a i dodao da je pevačici “trebalo vremena da se uhoda u redovnu rutinu vežbanja, ali sada stvarno uživa u tome i to je postala zdrava navika koju voli".

Kako navodi Miror, Adel je sada potpuno srećna i zadovoljna sobom iako je ove godine imala i težak period nakon što se razvela od Sajmona Koneckog.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adele (@adele) дана 23. Дец 2019. у 11:32 PST

- 2019. je bila veoma teška godina za Adel, ali je takođe bila jedna od godina u kojoj je doživela najviše promena na ličnom planu.

Izvori kažu da je "veoma ponosna na sebe" i da u 2020. "ulazi u osećajući se kao milion dolara", piše superžena.

Pevačica navodno planira da nastavi sa zdravim načinom života, jer uživa u tome kako se sada oseća.

PREPOLOVILA SE: Adel NAKON RAZVODA SMRŠALA 20 kilograma (foto)

Podsećamo, u oktobru su svetski mediji pisali kako Adel ponovo uživa u ljubavi i to sa reperom iz Totenhema, Skeptom (37). Njih dvoje su više puta viđeni kako izlaze u Londonu.

– Adel i Skepta su mnogo vremena provodili zajedno nakon što su im se ljubavne veze raspale. U međuvremenu su se vezali jedno za drugo i dele mnogo zajedničkih interesovanja. Sve više vremena provode zajedno i svi prijatelji pretpostavljaju da će biti sjajan par – kaže anonimni izvor za britanski The Sun.

Pevačica ovo nije ni demantovala ni potvrdila do danas.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adele (@adele) дана 24. Окт 2019. у 12:58 PDT