Celebrity News

Dečko Dušice Jakovljević u zagrljaju druge: Voditeljka raskinula sa biznismenom

Dečko Dušice Jakovljević u zagrljaju druge: Voditeljka raskinula sa biznismenom

Kako prenose svi domaći mediji danas, voditeljka Dušica Jakovljević raskinula je sa biznismenom Nikolom Konstantinovićem.

Naime, Dušica je pre tri meseca javnosti predstavila četiri godine mlađeg Nikolu kao svog izabranika, a nakon toga se u nekoliko navrata šuškalo da su raskinuli.

Kada je početkom oktobra objavila nekoliko zajedničkih fotografija sa izabranikom, a posle ga nahvalila u medijima, u jednom trenutku Dušica više nije želela za javnost da priča o emotivnom životu, a sada je jasno i zbog čega.

Dušica Jakovljević objavila da se UDAJE (foto)

Nikola je danas privukao pažnju novim potezom - fotografijama na kojima ljubi novu devojku - pevačicu Sandru Valterović i tako dao odgovror svima onima koje zanima da li raskidu sa Dušicom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 22. Дец 2019. у 9:56 PST

Inače, jednom prilikom, na početku svoje veze sa Konstantinovićem, Dušica Jakovljević je rekla:

– Posle dužeg vremena sam srećna! Zaljubljena sam, ali nikada nisam bila jedna od onih osoba koje idu okolo i svima govore kako im je u vezi. Privatnost čuvam samo za sebe, ali ljudi oko mene primećuju da sam vedrija, pa mi kažu: ‘Duška, ti blistaš!’ Stvarno mi je lepo u vezi, odlično se slažemo i mnogo mi je važno što Nikola ima razumevanja za moj posao. Često ponavljam koliko je važno da partneri budu tolerantni. Ako nema tolerancije, veza brzo propada – rekla je tada Dušica za “Informer” i istakla kako je pored Nikole postala svesna svoje ženstvenosti.

– On mnogo lepo utiče na mene, motivisao me je da se vratim ženstvenosti. Ne moram više da budem grubo žensko! Naravno, ima toga još u meni, ali sam dala sebi šansu da budem prava dama. Moj dečko voli da nosi bele košulje, pa sam i ja počela često da ih oblačim – zaključila je ona.