Celebrity News

Kameron Dijaz ovakvim fotografijama sve više dokazuje da je bebu rodila surogat majka! (foto)

Kameron Dijaz ovakvim fotografijama sve više dokazuje da je bebu rodila surogat majka! (foto)

Kameron Dijaz za koju niko nije znao da je u drugom stanju, objavila je nedavno da je postala mama u petoj deceniji života 

Holivudska miljenica Kameron Dijaz na početku godine podelila je sa svima divne vest, ali ujedno i šokirala svet.

Kameron Dijaz je napunila 46 godina, a pismo koje joj je napisao muž, raznežilo je svet!

Naime, glumica je dobila ćerku u 47. godini sa dugogodišnjim izabranikom Bendžijem Madenom, dok je celu trudnoću krila da od javnosti.

Ona se o novostima i proširenju porodice pohvalila na Instagramu.

- Srećna Nova godina od Madensovih! Toliko smo srećni, zahvalni i blagoslovljeni na početku nove decenije - dobili smo ćerku Rediks Maden. Odmah je osvojila naša srca i upotpunila našu porodicu. Dok smo preuzbuđeni da podelimo ovo sa vama, takođe vas molimo i da imate razumevanja za privatnost naše malecke. Tako da nećemo objavljivati slike i deliti više detalja, osim činjenice da je jako, jako slatka - napisala je Kameron.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Diaz (@camerondiaz) дана 3. Јан 2020. у 10:20 PST

Glumica nije otkrila vreme i na koji način je njena ćerka došla na svet, a poznato je da je par pre par godina, kako su pisali strani mediji, želeo da usvoji dete ili potražiti pomoć surogat majke. Možda je na kraju upravo tako i bilo.

Upravo te tvrdnje i dalje podgrevaju razne činjenice koj se spontano plasiraju u javnost...

https://www.instagram.com/p/B7d3_1sH_Ga/

Naime, glumica je uslikana u džemperu i farmerkama, te iako je bila u ovom ležernom izdanju, ne može a da se ne primeti njena zavidna linija nakon porođaja. Budući da je izgledala previpe iscrljeno na ovim paparazzo fotkama, što bi mogao da bude dovoljno dobar dokaz na period privikavanja, svi se ipak pitaju kako je uspela da je vrati za samo dve nedelje.

Da li vi mislite da je Kameron rodila bebu ili ju je dobila surogat majčinstvom?
  • Ubeđen/na sam da je ona rodio/la bebu!
  • Definitivno je potražila pomoć surogat majke
308  · 308 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje

Podsećamo, Kameron Dijaz se na filmskom platnu nije pojavljivala od 2014. godine, kada je snimila novu verziju mjuzikla Annie ali Diazova je i dalje jedna od najomiljenijih holivudskih glumica. Zbog ljubavi je pre nekoliko godina napustila uspešnu karijeru, a muž joj je zbog toga beskrajno zahvalan.

Kameron i Benži venčali su se pre četiri godine, a tada su organizovali jevrejsku ceremoniju u glumičinom domu na Beverli Hillsu, na kojoj su se okupili prijatelji, porodica, ali i mnogo poznatih ličnosti. Deveruše su bile Nikol Riči i Dru Barimor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели E! Latin America (@eonlinelatino) дана 3. Јан 2020. у 11:16 PST