Celebrity News

Severina prekršila zabranu suda?

Severina prekršila zabranu suda?

Pevačica Severina Kojić napravila je problem, kada je emotivnim postom na Instagramu čestitala pratiocima Novu godinu. Zašto? Zato to je okačila fotografiju koju nije smela -  onu na kojoj je njen sin.

Naime, kako piše domaća štampa, pevačica će navodno morati da plati bivšem partneru Milanu Popoviću, koji je dobio starateljstvo nad sinom, dve i po hiljade evra na ime prekršene zabrane jer je objavila sliku sa  Aleksandrom, "što nikako nije smela da uradi".

Milan Popović u ekskluzivnoj ispovesti za “Story”: Trudiću se da naš sin redovno viđa majku

- Iako joj je zabranjeno da javno prikazuje slike deteta, ona se ponovo oglušila o tu meru. Ali, to nije sve - rekao je neimenovani izvor "Kuriru" i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 25. Дец 2019. у 2:42 PST

- Severina pravi ozbiljne greške. S jedne strane se buni što sada manje viđa dete, a s druge sama daje povoda za to tako što ne poštuje odluke suda. Umesto da se promeni, ona tera po svom. Ne znam zašto se tako ponaša i zašt je neko iz njenog tima advokata ne posavetuje - rekao je neimenovani izvor listu.

Podsećemo, kako je nedavno pisao hrvatski “Jutarnji list”, advokatski tim Severine Kojić podneo je žalbu na privremenu odluku suda da njen sin Aleksandar (7) pripadne na staranje ocu Milanu Popoviću.

Advokatski tim pevačice o detaljima nisu hteli da pričaju, ali taj list nezvanično je otkrio šta se nalazi u žalbi.

– U sredu je podneta žalba na dvadesetak stranica u kojoj je navedeno da je sud odlučio gde će dete živeti, bez prethodnog uzimanja u obzir činjenice da dete ima pravo da zna gde će stanovati – naveo je list i dodao da bi, prema Konvenciji UN-a o pravima deteta, mališan morao da se “pita za mišljenje”.

O ovome se još niko nije oglasio.