Celebrity News

Milica Dabović o bivšem koji ju je pretukao: Simon me i dalje ne ostavlja na miru

Milica Dabović o bivšem koji ju je pretukao: Simon me i dalje ne ostavlja na miru

Uplašena Milica Dabović

Svi koji prate lik i delo košarkašice Milice Dabović sećaju se da je pre par godina preživela horor kada ju je u njenom stanu pretukao nekadašnji partner Simon Šiklić, nakon čega je reagovala i policija.

Danas sportistkinja živi nekim drugim životom, naime, ona je nakon toga uspela da uplovi u drugu romansu i ostvari se kao majka.

Međutim, kako prenose domaći mediji, Simon ne prestaje sa pokušajima da ponovo stupi u kontakt sa njom, te Milica strahuje kada izlazi u šetnju sa sinom Stefanom, jer ne zna šta može da joj se dogodi, piše "Srpski Telegraf".

Milica Dabović: Moj sin NEMA OCA!

- Ja nisam bila žrtva jednom, nego 20 puta. Posle drugog, trećeg zlostavljanja sam onako raščupana pozvala mamu vrišteći, a ona je pozvala policiju. Simon mi je zapretio nožem da ne smem ništa da kažem ili će me ubiti - ispričala je Milica za pomenuti list pa nastavila:

- Simon me čak i sad ne ostavlja na miru, šalje mi poruke i traži po gradu i tvrdi da želi opet da bude sa mnom. I kad šetam sa sinom Stefanom zazirem da bi mogao naići i nešto uraditi - zaključila je uplašena košarkašica.

Milica je nedavno i za magazin "Story" prokomentarisala ovu temu.

– Ukoliko bilo ko pokuša da ugrozi bezbednost, kako moju tako i mog deteta, koristiću sve pravne lekove i zakonske norme da sprečim narušavanje stabilnosti i sigurnosti u našim životima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Dabovic (@stefanovamama13) дана 5. Нов 2019. у 4:55 PST