Celebrity News

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kakva je njena snajka trudnica, pa raznežila sve

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kakva je njena snajka trudnica, pa raznežila sve

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pričala je u emisiji "Premijera" o svojim planovima za 2020. godinu, a priznaje je i da bi konačno volela da ostvari sebi veliku želju.

- Posvetiću se pesmama i albumu, nadam se da ću tu priču zaokružiti i ako Bog da, u junu da izdamo album i napravimo to treće Ušće - rekla je Ceca kroz smeh za pomenutu emisiju, a potom otkrila kako je njena porodica provela novogodišnje praznike.

Ovo niko nije očekivao! Evo kako Bogdana izgleda u Cecinoj VENČANICI! (foto)

- Veljko je bio sa mnom, a Anastasija je na Kopaoniku, sa dečkom i prijateljima je dočekala Novu godinu. A Veljko je bio kod mene sa svojom suprugom. Ona već dve godine živi sa nama, lepo se uklopila, trudnoća lepo napreduje - rekla je pevačica i dodala:

- Mene stalno pitaju kako se osećam što ću postati baka, ja nemam tu vrstu iskustva, ali za mene je blagoslov kad se beba rađa u porodici, to je nešto najlepše - istakla je Ceca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 16. Окт 2019. у 3:10 PDT

Inače, kako je nedavno prenela domaća štampa, Svetlana Ražnatović Ceca naručila pozlaćenu kolevku za bebu svog sina Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane Rodić.

Svetlana Ceca Ražnatović: Snajka mi je mnogo opasna!

Naime, izgleda da se sve uveliko sprema za novog člana porodice koji stiže u aprilu i kome će roditelji dati ime Željko po Veljkovom ocu Arkanu.

Kako se pisalo buduća baka odlučila da luksuzna kolevka bude poseban poklon za njenog unuka.

– Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je imala na umu da želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da svoju zamisao podeli sa sinom i snajkom kako bi mogla da je naruči te da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno sa dizjanerom crtala kako želi da izgleda kolevka. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima - rekao je nedavno izvor za "Blic".