Celebrity News

Ivana Peters: Gledala sam kako mi majka živi u kavezu!

Ivana Peters: Gledala sam kako mi majka živi u kavezu!

story

Ivana Peters, najbolji vokal na našim prostorima  nekadašnja članica grupe "Tap o11" ovoga puta iskreno je razgovarala o početak svoje karijere, ali i nekim ružžnim scenama iz svog privatnog života

Iako se o privatnom životu ove sjajne pevačice malo zna, Ivana je neko ko iskreno ume da odgovara na škakljive teme, što je ovog puta i uradila.

https://www.instagram.com/p/B6WqWRglqyF/

Blic.rs piše da je Ivana Peters kao mala gledala majku kako "živi u kavezu", a da toga nije bila svesna.

Pevačica je otvoreno progovorila i o tome da je najviše brine porast nasilja u društvu zato što smo kulturno još uvek na niskom stupnju razvoja.

- Imam vrlo čvrst stav da ne postoji opravdanje za bilo kakvo nasilje. Teško mi je što su neke žene zaplašene, neke ubijene u pojam pa ne prijavljuju nasilje. Neke su fizički, neke psihički maltretirane. Nekada je ovo drugo još gore, kada si u kavezu a ne znaš da si u kavezu. Moja majka je to imala u jednom trenutku i to me remeti i užasava. Najlakše je pomoći drugima, najteže sebi zato žene moraju da se nađu jedne drugima - izjavila je Ivana i dodala:

https://www.instagram.com/p/B5s_nLVlLYi/

- Bila sam jako mala, ali činjenica je da sam imala poznanike kojima se to desilo, pa na javnoj sceni slušam o tome. Krivo je društvo i vaspitanje koje je unazad decenijama patrijarhalno. Nasilje nije iskorenjeno u manjim mestima i dalje se priča 'sekira u čelo', 'sukob oca i sina'. To je stvar kulture i obrazovanja."

Ivana Peters iskreno o Goci Tržan

Budući da se godinama unazad spekuliše o spornom odnosu Ivane Peters i Goce Tržan, javnost i njihova publika nikad nije saznala pravi razlog navodne netrpeljivosti između ove dve pevačice.

– Goca i ja smo skroz različite i danas i oduvek smo bile, a poznajemo se odlično jer smo odrasle zajedno. Išle smo u školu zajedno i stasavale u devojčurke kroz grupu Tap 011. Danas ja nju odlično razumem, kao i ona mene, jer se pratimo kroz ceo život. Ranije je baš nisam volela, uvek je bila luđa i hrabrija od mene. Dok smo radile i sazrevale, i sa njene i sa moje strane, bilo je ljubomore i sujete. Ona, na primer, nije htela da vežba pevanje, pa joj je smetalo kad hvale moj glas, koji je bio rezultat velikog rada. Samo da ne radi sebi nešto loše, meni je danas okej sve što Goca radi. Ona je potpuno otvorena i brbljiva, nekad i previše, što je u mladosti znalo da me čudi i da mi smeta, pa i sam joj i zamerala što mora da govori stvari za koje zna da će izazvati pažnju medija i skandalozne naslove, ali to mi je danas beskrajno zanimljivo i drago mi je što je Goca ostala svoja i ista – rekla je Ivana u intervjuu za Kurir.

Ivana Peters kaže da je njena ćerka Sara idealan tinejdžer

U jednom iskrenom intervjuu za naš magazin "Story" pevačica Ivana Peters otkrila je i da je njena ćerka Sara idealan tinejdžer prvenstveno zahvaljujući pričama njenog bivšeg muža...

Ženske čarolije: Ivana Peters i Lena Bogdanović ne štede na odabiru nakita

– Taj period odrastanja poznat mi je vrlo dobro, jer sam takoreći juče bila tinejdžerka, pa znam kako se u tim godinama razmišlja. Dobro, šalim se, ali mi je zaista zabavno kad primetim da ona misli da je meni sve to nepoznato i da ništa ne kapiram. Vrlo otvoreno pričamo o svemu, a neke teme smo i njen tata i ja s njom prošli možda i pre vremena. Sara je toliko inteligentna i samosvesna da je došla dotle da svojim drugaricama deli savete. Nedavno je jedna njena drugarica, na društvenoj mreži, sa znatno starijim muškarcem imala prepisku koja nije bila na mestu. Sara mi je to odmah ispričala, pa sam pozvala njene roditelje i sve je bilo u redu. Nije se desilo ništa strašno, ali meni je bilo interesantno što je ona toj svojoj drugarici održala predavanje u stilu: „Kako si mogla da to ne kažeš svojoj mami, bolje da se ona ljuti na tebe nego da se nešto desi?“. Slučajno sam je čula kad je to govorila. Samo sam stala i ćutala, srećna što to nije bilo ponavljanje mojih reči, već njen rezon.

https://www.instagram.com/p/B4XN3b8FXJn/