Celebrity News

Sa praga brani porodicu od agresivnog požara: Umesto glumca Rasela Kroua, Dženifer Aniston obratila se javnosti potresnom porukom

Sa praga brani porodicu od agresivnog požara: Umesto glumca Rasela Kroua, Dženifer Aniston obratila se javnosti potresnom porukom

Glumca Rasela Kroua filmska industrija nagradila je Zlatnim globusom za ulogu u miniseriji "The Loudest Voice", ali, ovoga puta on nije prisustvovao dodeli zbog požara u svojoj rodnoj Australiji

https://www.instagram.com/p/B69r56Zhx4w/

Ovim povodom, umesto njega, publici se obratila glumica Dženifer Aniston, koja je publici objasnila zašto popularni glumac ove večeri nije bio na dodeli, ističući  kako"štiti porodicu i kuću od požara koji su prekrili državu".

Vojska slavnih lepotica okupirala crveni tepih: Dodela Zlatnih globusa okupila velika imena filmskog holivudskog džet-seta (foto)

Ona je dodala i kako on poručuje da je ova tragedija zasigurno posledica klimatskih promena, na koje bi trebalo kolektivno da obratimo pažnju.

- Moramo delovati na temelju znanja. Našu radnu snagu da prebacimo na energiju koja se obnavlja i da poštujemo planetu kao jedinstveno i neverovatno mesto koje jeste. Na taj način ćemo imati budućnost. Hvala vam - glasila je njena potresna poruka dok su svi u purblici kao i njena koleginica Riz, podržali njen emotivni govor.

Podsetimo se...

Glumca Rasela Kroua krasio je nekad zavodljiv izgled, a sad...

Pre godinu dana,  53-godišnji glumac šokirao je sve promenom izgleda. Budući da je nekada je važio za srcelomca, tokom proteklih godina se i te kako zapustio pa mnogi ne mogu da veruju da je na fotografijam koje su isplivale u javnost zapravo on.

https://www.instagram.com/p/BTQ2SmSh61G/?utm_source=ig_embed

Sudeći prema fotkama na kojima bivšeg zavodnika vidimo kako igra košarku sa svojim sinom, osim neuredne frizure i sive brade, ne može da se ne primeti njegov višak kilograma koji ni široka majica i šorc nisu mogli da sakriju.

https://www.instagram.com/p/BaTOP4oBmM7/?utm_source=ig_embed

U odnosu na početak 2000. godina, kada je slovio za jednog od top frajera svetskog džet seta Rasel je u potpunosti promenio svoj izgled, a pretpostavljamo i način života. To je moguće videti i na njegovom Instagram profilu, na kome glumac pokazuje kako u potpunosti uživa u životu – od hrane, koju često pokazuje kako sprema, sviranja, do putovanja, druženje sa psom, kao i priprema za nove filmske scene.