Celebrity News

Pevačica Ceca Ražnatović u ponoć se pričestila u Hramu Svetog Save, a evo kakvi su običaji za Božić u njenoj kući

Pevačica Ceca Ražnatović u ponoć se pričestila u Hramu Svetog Save, a evo kakvi su običaji za Božić u njenoj kući

Pevačica Ceca Ražnatović poznata je javnosti kao veliki vernik, a ovog puta, u ponoć posetila je Hram Svetog Save i za ovaj najradosniji praznik u godini, Božić, se pričestila.

Ko prati pevačicu Cecu Ražnatović isto tako zna da ona poštuje sve praznike i obeležava ih onako kako tradicija nalaže.

Godinama unazad u njihovoj kuči običaj je da Veljko, Cecin sin prvenac, koji je 24. novembra oženio Bogdanu Rodić, unosi Banjak u kuću običaj i tradiciju koju ne prekidaju je da svi budu na okupu.

- Moja želja je da za Badnje veče i Božić svi budemo kod kuće zajedno. Veljko i Anastasija to znaju i ne prave pitanje oko toga. Moj sin, kao muška glava porodice, unosi badnjak, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući. Srećna sam što sam uspela da naučim svoju decu da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo sestra Lidija i ja naučene još u detinjstvu. Božićni rituali me raduju, pa tako ni darivanje ne izostane. Radujem se poklonima koje dobijem, ali sam najsrećnija kada vidim koliko su moja deca i sestrići oduševljeni svojim - piše Blic.

Pevačica Ceca Ražnatović za praznike imaće pomoć u kuhinji

Budući da je za ovakvu vrstu praznika obavezna i raskošna trpeza, pevačica Ceca Ražnatović ističe da nije vešta u kuhinji, da je to nezanima, ali da će sigurno imati pomoć.

- Mene to ne zanima. Da me zanima, naučila bih do sada. Imam mnogo drugih obaveza, tako da nemam kada da razmišljam o kuvanju. Lidija i njen suprug su odlični kuvari, pa je trpeza uvek lepa, ali i posna. Dok drugi budu krkali prase, mi ćemo brstiti ribu, ali to nam ne smeta - kaže pevačica za "Srpski Telegraf".

Ceca Ražnatović noćas u ponoć, posetila je Hram Svetog Save na Vračaru a već godinama ovu tradiciju ne prekida

I prošle godina na ovaj datum, pevačica Ceca Ražnatović dočekala je Božić u Hramu Svetog Savve u društvu svoje sestre Lidije. 

Osim Cece na liturgiji su bili i ministar Aleksandar Vulin, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković, Sergej Ćetković, Aci Pejović sa podorico, pevačice Violeta Viki Miljković i njen suprug Taške i Sanja Đorđević... 

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kakva je njena snajka trudnica, pa raznežila sve

Pevačica Ceca Ražnatović prvom unučetu priprema zlatno iznenađenje

Kako se navodi buduća baka odlučila da luksuzna kolevka bude poseban poklon za njenog unuka, piše “Blic”.

Ceca dobila skupocen poklon od snajke, pevačica oduševljena (foto)

– Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je imala na umu da želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da svoju zamisao podeli sa sinom i snajkom kako bi mogla da je naruči te da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno sa dizjanerom crtala kako želi da izgleda kolevka. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima. Kolevka se izrađuje u inostranstvu i ručni je rad u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčetu. Nogari, konstrukcija i pločica na kojoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji. – kaže izvor za pomenuti list.