Celebrity News

Siniša Mihajlović sa porodicom ovako slavi Božić u svom prelepom domu (foto)

Siniša Mihajlović sa porodicom ovako slavi Božić u svom prelepom domu (foto)

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović koji je prošle godine bio ogromu bitku kada mu je u junu otkriveno da ima hroničnu mijeloidnu leukemiju, dočekao je Božić u svom domu.

Kako cela porodice provodi vreme zajedno na ovaj praznik, svoje pratioce na Instagramu je obavestila Sinišina supruga Ariana Mihajlović koja je podelila porodičnu fotografiju i svima čestitala Božić.

- Hristos se rodi - poručila je ona uz kadar nasmejanog Siniše Mihajlovića koji je okružen onima koje najviše voli, svojom decom i suprugom.

Ova fotografija oduševila je sve fanove poznate porodice koji su dobili pregršt lakova.

Lepa Ariana sa svima je podelila i kako izgleda njihov dom okićen u praznično ruho, a prelepa jelka u luksuznom domu, malo koga je ostavila ravnodušnim.

Podsećamo, srpski fudbaler u novembru je završio treću fazu lečenja od leukemije koja mu je ustanovljena u julu pošle godine nakon rutinskog lekarskog pregleda. Nakon što je tada izašao iz bolnice svi su čekali da se trener Bolonje obrati medijima što je on i uradio, prvi put nakon što je objavio da boluje od teške bolesti.

Siniša Mihajlović ovako pozdravio sve ispred bolnice (foto)

– Četiri teška meseca su iza mene. Bio sam na Institutu gde sam imao hemioterapije i svojim jakim karaketerom sam izgurao sve to. U tim trenucima je potrebna velika mentalna snaga, koju sam dobijao i od stručnjaka na Institutu. Svi su bili maksimalno posvećeni meni, da nije bilo svih tih ljudi ne bih bio sada ispred vas. Hvala mojoj supruzi Arijani koja ja zajedno sa mnom prilazila kroz taj strašan period – rekao je Siniša, a zatim se zahvalio svim doktorima, a potom i zaplakao.

– Izvinite, emocije su me obuzele. Izvinite što plačem.

Javnosti se tada po prvi put obratio i direktor hematološkog odeljenja, doktor Mikele Kalvo.

– Prvi put govorim za medije, a to radim na Sinišin zahtev. Moramo biti veoma oprezni na ovom putu prema bolesti i u terapiji. Složena je dijagnoza, i njom smo se bavili najbolje što umemo, danas sam ovde u ime svih lekara. Bolest smo otkrili posle drugih testova koje je radio Siniša, određena vrsta belih krvnih zrnaca prolazi kroz proces usporavanja sazrevanja i razmnožavanja bez kontrole, što je dovodilo do toga da kosti gube sposobnosti – rekao je Kalvo i dodao:

– Sve ide kako treba, ali moraćemo da vodimo računa u budućem periodu, redovno da obavljamo kontrole, kako nešto ne bi krenulo po zlu.