Celebrity News

Anastasija Ražnatović: Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od anonimnog sveta

Anastasija Ražnatović: Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od anonimnog sveta

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pričala je za domaće medije o svojoj poznatoj porodici, ali i otkrila da li se promenila od kako je i sama ušla u svet šou biznisa.

- Mislim da se nije specijalno promenilo, jedno što mogu da kažem da se promenilo jeste to što sam dobila na samopouzdanju, s obzirom na to da su pesme fenomenalno prošle. Dobila sam, nekako, malo drugačiju publiku i jedino sam se promenila u tom profesionalnom smislu. Privatno, kao osoba, ostala sam potpuno ista. Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od normalnog sveta. U smislu devojaka koje su anonimne. Isto plačem, isto se radujem i veselim. Volim sve one stvari koje sam volela pre nego što sam izdavala pesme - rekla je Anastasija, koja trenutno iza sebe ima dva singla, za "Telegraf".

Ćerka Svetlana Cece Ražnatović kaže da voli da peva i sluša mamine pesme, pogotovo one starije, pa ako bi morala da bira da prepeva neku od njih to bi bila "Oprosti mi suze".

Anastasija iskreno o bratu

Anastasija se za pomenuti list dotakla priče i o njenom bratu Veljku koji je nedavno stao na ludi kamen, a koga je upravo ona upoznala sa sadašnom suprugom Bogdanom, koja će mu početkom proleća rodoti sina Željka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jan 1, 2020 at 4:48am PST

- Mislim da je Veljko dosta sazreo i da je svestan da zajedno sa bebom dolazi velika odgovornost. Život će mu se okrenuti naglavačke, kao i Bogdani. Svesni su oboje toga, ali Veljko je odavno od kada je ušao u vezu sa Bogdanom potpuno promenio način života. Posvećen je porodici i svom sportu. Ništa mu ne fali i veoma će se dobro snaći u ulozi oca - bila je iskrena mlada pevačica za "Telegraf".

Inače, sredinom meseca, navršiće se 20 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, a njegova ćerka kaže da svakog dana želi da je on tu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Nov 15, 2018 at 2:19pm PST

- Svakoga dana u svakom trenutku. Mislim da ne mogu da odaberem jedan momenat koji bih mogla da izdvojim, u kojem bih volela da je tu i da me zagrli - rekla je ona.

Dogovor sa Veljkom

Podsećamo, Anastasija nije je nedavno za domaće medije otkrila kakav dogovor ima sa bratom Veljkom koji sa suprugom čeka muško dete koje će porodicu uveseliti za nekoliko meseci:

– Veljko i ja smo još kao deca imali dogovor da ko god prvi bude dobio muško dete, da se ono zove Željko. On je prvi, tako da će njemu pripasti. Znala sam da Veljko iščekuje da bude dečak, a ja sam ga sve vreme zezala kako će sigurno biti devojčica i da imam taj osećaj. On je kao pričao sve samo da je živo i zdravo, a u stvari je hteo da me zadavi. Meni je stvarno najvažnije što je sa bebom sve kako treba – rekla je tada Anastasija za “Blic”.