Celebrity News

Bićete zblanuti kada vidite gde su pevačica Nevena Božović i njen suprug proveli Božić (foto)

Bićete zblanuti kada vidite gde su pevačica Nevena Božović i njen suprug proveli Božić (foto)

Pevačica Nevena Božović i njen zgodni suprug, pilot Nikola Ivanović proveli su Božić da predivnoj destinaciji i sa ove lokacije, interesantnim fotkama čestitali njihovim pratiocima ovaj hrišćanski praznik

Popularna predstavnica Srbije na Evroviziji, nakon udaje odselila se u Budvu, a izjavila je da je život na relaciji Budva-Beograd za nju idealna kombinacija.

Venčanja poznatih koja su obeležila 2019. godinu a ova srpska svadba bila je najskuplja! (foto)

Pevačica Nevena Božović kako je govorila i ranije ispunjena je ljubavlju i a sve je to savršeno spojila zavidnom karijerom i dobrim pesmama. Kako je i sama izjavila nikada nije bila srećnija.

https://www.instagram.com/p/BwwsNBPDmXH/

Pevačica Nevena Božović je svojevremeno za Blic.rs otkrila kako se oseća povodom novog poglavlja u njenom životu.

– Mogu jedino da kažem da je ovo najlepši period u mom životu i da želim da uživam u svakom danu – rekla je pevačica Nevena Božović ne krijući sreću zbog udaje za voljenog muškarca.

Pevačica Nevena Božović dugo je krila emotivni status

Mlada muzička zvezda, nikada nije želela da odgovara na pitanja novinara, kada bi pokušavali da saznaju da li ima dečka. No, kako nijedna tajna ne može da se sakrije, tako je i Nevenina isplivala na površinu, a kada je već svim medijima obelodanila da se udaje, otvoreno je pričala o svom partneru i to sa velikim oduševljenjem...

Neveni Božović ONA UKRALA haljinu i sada se BORE ZA APSOLUTNOG POBEDNIKA KOJOJ BOLJE STOJI! (foto)

– Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se dešava, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o svom emotivnom životu, a što se tiče svih prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se oko toga pravi velika fama – rekla je pevačica Nevena Božović u jednom intervjuu za “Alo”.

Budući da uživaju u svojoj ljubavi, ovaj mladi bračni par rešio je da Božić, najradosniji hrišćanski praznik, provede na jednom mestu daleko i od Srbije i od Crne Gore.

https://www.instagram.com/p/BkD1Pg_n2q7/

Oni su se uputili u Jerusalim, odakle je Nevena podelila fotografije na dan Božića:

- Srećan Božić - napisala je pevačica Nevena Božović i ovim potezom svima čestitala najradosniji hrišćanski praznik.

https://www.instagram.com/p/B7A6LKbH9fi/?utm_source=ig_embed

Pevačica Nevena Božović imala je svadbu za pamćenje, ali i venčanicu!

Pevačica Nevena Božović udala se u Budvi za pilota Nikolu Ivanovića, koji nije žalio para za svadbeno veselje!

Pred 300 zvanica izgovorila je sudbonosno da, a brojni drugi detalji sa venčanja isplivali su u javnost za manje od 24 sata.

SLATKE PIKANTERIJE NOVOPEČENE MLADE: Nevena je srušila sva estradna pravila a i dalje se drži OVOGA!

– Mladenci su se složili da je najbolje vreme za svadbu kraj aprila. Vrlo brzo su se dogovorili da svadba bude u Budvi, odakle je mladoženja rodom, a odmah je i odluka pala da svadbeno veselje organizuju u svečanoj sali jednog hotela. Ta sala je jedna je od najglamuroznijih u Budvi, te je to bio jedan od razloga što su odabrali da baš tu naprave svadbeno veselje. Ipak, morali su da smanje broj gostiju sa planiranih 450 na 300 jer taj prostor ne može da primi više od toga.

https://www.instagram.com/p/Bhef8O1nLFj/

Nevena je oduvek želela da se uda u venčanici koja je specijalno kreirana za nju, te je angažovala jednog od naših najpoznatijih dizajnera za tu priliku. Dala mu je osnovne smernice kako želi da izgleda njena venčanica i na kraju je dobila ono o čemu je maštala, pa nije žalila što je za haljinu na kraju dala 5.000 evra.