Celebrity News

Kada supruge "bebisituju": Bastijan Švajnštajger i Miloš Ivanović ovako uživaju u muškoj večeri (foto)

Kada supruge "bebisituju": Bastijan Švajnštajger i Miloš Ivanović ovako uživaju u muškoj večeri (foto)

Sinoćna utakmica između košarkaških klubova Partizan i Virtus imala je ogromno interesovanje publike, među kojima je bilo i nekoliko lica koja su posebno privukla pažnju javnosti.

Naime, kako prenose domaći mediji, u "Štark Areni" navijači Partizana priredili su veličanstven doček bivšem selektoru Srbije i nekadašnjem igraču crno-belih Aleksandru Đorđeviću, a njima su se pridružili i Bastijan Švajnštajger, nekadašnji nemački reprezentativac i fudbaler Bajerna Minhena i Mančester junajteda, široj domaćoj populaciji poznatiji kao suprug naše teniserke Ana Ivanović.

Venčanja poznatih koja su obeležila 2019. godinu a ova srpska svadba bila je najskuplja! (foto)

Bastijan je sudeći po fotografijama uživao u atmosferi utakimice, a društvo su mu pravili tast Miroslav Ivanović i šurak Miloš Ivanović.

Na utakmici je muški deo poznate porodice bio sam, pa verujemo da su tako Ane Ivanović, kao i Miloševa supruga Dragana Džajić ostale kod kuće sa njihovim mališanima.

Podsećamo, prošle godine i Bastijan i Miloš dobili su naslednike.

Miloš i Dragana - godina za pamćenje

Brat Ane Ivanović i naslednica fudbalske legende Dragana Džajića 16. decembra postali su roditelji sina Vida, a početkom prošle godine stali su na ludi kamen.

Nedugo nakon venčanja, Miloša i Draganu je obradovala vest da čekaju bebu.

– Ta vest nas je zaista veoma obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete  – rekla je Dragana tada za magazin "Story" i objasnila:

Dragana Džajić izašla iz porodilišta sa sinom Vidom, ponosni tata Miloš došao po svoju porodicu (foto)

– Mnogo puta dobijala sam “ne” kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - zaključila je Dragana u oktobru 2019. godine.

Drugi put roditelji

Ana i Bastijan postali su roditelji još jednog dečaka u avgustu 2019., a tada su uz lepe vesti na Instagramu podelili emotivnu fotografiju i naveli da je njihov stariji sin Luka dobio brata.

- Presrećni smo! Naš dečak je dobio malenog brata - poručila je tada nekadašnja teniserka uz fotografiju iz bolnice i tada svima predstavila Leona.