Celebrity News

Luka Jović zbog Sofije Milošević kupuje stan u Beogradu?

Luka Jović zbog Sofije Milošević kupuje stan u Beogradu?

Novopečeni par fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević ne prestaju da budu jedna od glavnih tema domaćih medija

Par je nedavno objavio zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i tako svima stavio da znanja da njihova ljubav cveta. Međutim, kako prenosi danas domaća štampa, njih dvoje su se odlučili za sledeći korak - sada su navodno odlučili i da pazare stan. Tačnije Luka je rešio da kupi nekretninu u Beogradu, kako bi par imao gde da provodi vreme kada dođu u našu prestonicu.

Sofija postavila ultimatum Luki: Ovo mu je rekla pa pripretila raskidom

- Kad boravi u Beogradu, Luka je obično ili u hotelu ili u stanu kod Sofije. Kako sportista odlično zarađuje, rešio je da za sebe kupi nekretninu u prestonici i da u njoj boravi kad dolazi zbog Sofije u Beograd. Nije još izabrao stan, ali kad bude konačno odlučio, angažovaće agenciju za nekretnine da za njega odabere najluksuzniji dom - rekao je izvor za list "Kurir" i dodao da Sofiji prija što Luka izbacuje zajedničke slike na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sofijamilo.familia on Jan 1, 2020 at 3:03pm PST

Luka Jović obezbedio bivšu ženu i sina

Naime, kako prenosi izvor za pomenuti list Luka je bivšu ženu Anđelu, s kojom ima sina, obezbedio i sve joj omogućio, tako da sada mirne glave gleda stan za sebe.

- Jović i njegova bivša ostali su u odličnom odnosu. Savršeno funkcionišu zbog deteta. Njima je još pre nekoliko godina kupio stan, u kom su svi zajedno živeli, ali i sve što treba oko deteta on izmiruje bez problema. I žena i dete imaju sve što im je potrebno. Međutim, Luka je odlučio da više vremena provodi s manekenkom i nema nameru da se potuca po hotelima kad boravi u Beogradu, pa će u narednim mesecima obezbediti sebi stan i na taj način zaokružiti spisak svojih nekretnina - itakao je neimenovani izvor za pomenuti list.

Sofija Milošević i Luka Jović zajedno dočekali Novu godinu u Madridu (foto)

Podsećamo, lepa manekenka dočekala je Novu godinu sa Lukom, a tim povodom isplivale su i neke fotografije koje su potvrdile ove navode. Zgodna manekenka blistala je pored uspešnog fudbalera a čini da su u 2020. ušli sa mnogo ljubavi i entuzijazma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sofijamilo.familia on Jan 1, 2020 at 3:03pm PST

Inače, fudbalerov otac, Milan Jović, podržao je njihovu vezu i poznatu manekenku svetskog glasa, te je prihvatio kao izabranicu svog sina.

Sofija Milošević hoće da zasnuje porodicu sa Lukom?

Luka Jović izabrao Sofiju, tata Milan Jović prezadovoljan

Evo kako je njegov otac tada komentarisao emotivni status svog sina, ali i Sofiju kao Lukin izbor.

– Ne bih mnogo komentarisao to pitanje. Nemam običaj da dajem izjave tog tipa, ali kad me već pitate, red je da vas ispoštujem. Nikada se sinu nisam mešao u ljubavni život, pa ne bih ni sada. Od mene uvek ima podršku, kako za njegovu profesionalnu karijeru, tako i za ljubav. On je pametan dečko, odlično zna šta radi i nikada ne pravi greške i promašaje u životu. Uvek ume da izabere. Kome se sviđa, sviđa mu se, kome se ne sviđa, ne mora ni da mu se sviđa. Svako ima svoj ukus, kao i pravo da misli šta hoće. Ja ne sumnjam u svog sina. Svako svoje hvali, ali ja se zaista ponosim njime – rekao je Jović nedavno domaćim medijima.