Celebrity News

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović očekuju drugu prinovu?

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović očekuju drugu prinovu?

Šuška se da će Filip Živojinović i Aleksandra Prijović dobiti drugu bebu?

Regionalna diva Lepa Brena otišla je na odmor u Dubai gde je provela Božić. Ona se na ovu luksuznu destinaciju uputila sa suprugom Bobom Živojinovićem, kao i snajkom, suprugom Bobinog sina FilipaAleksandrom Prijović i njenom mamom Borkom Mihajlović.

Veče za izlazak: Aleksandra i Filip Živojinović “ukrali” vreme za sebe, a evo gde su otišli (foto)

Pored mogih objava koje deli sa ove luksuzne destinacije na društvene mreže, mnogim fanovima je posebno "zapao" za oko jedan Brenin post, odnosno fotografija na kojoj ona nazdravlja sa pevačicom Aleksandrom i njenom majkom. Fanovi nisu propustili da obrate pažnju na detalje, pa su tako primetili kako Brenina snaja, za razliku od ostalih, pije bezalkoholno piće. Nakon toga odamh su počela šuškanja da je mlada pevačica opet u drugom stanju.

Aleksandra Prijović želi još petoro dece

To ništa ne bi bilo neobično da ovih dana Aleksandra, koja s Filipom ima desetomesečnog sina Aleksandra nije otkrila kako bi volela da proširi porodicu, i to s još petoro dece, prenosi "Informer".

- Filip i ja voleli bismo da imamo što više dece. Uživamo s Aleksandrom i želimo ih još petoro, ako Bog da. Dece nikad dosta. Nema ništa lepše od velike i srećne porodice - rekla je Aleksandra, koja je otkrila i da li tata Filip menja pelene njihovoj bebi.

- Naravno! Od prvog dana sve radim zajedno. Filip je najbolji tata na svetu, a Aleksandra sve više liči na njega - otkrila je pevačica.

Aleksandra Prijović uživa u majčinstvu

Pevačica i njen suprug uživaju u roditeljstvu, a Aleksandra je nedavno sa javnosti podelila kako je njen sin Aleksandar progovorio i otkrila da je njegova prva reč bila upravo “mama”.

Pevačica nije krila oduševljenje kada se to desilo, a svi su bili u čudu zbog njene burne reakcije.

– Počela sam da plačem odmah kada sam čula. I da vrištim Svi su se uplašili i zapitali se šta se desilo. Nisam spavala te noći. Moje srce je pre dva, tri dana prvi put reklo ”mama”. Ja sam bila presrećna i uzbuđena i celu noć nisam spavala – otkrila je nedavno Aleksandra u emisiji “Premijera”.

Zavirite u dom Aleksandre i Filipa Živojinovića i saznajte šta to muči lepu pevačicu?

Aleksandra Prijović nedavno je i za Blic.rs izjavila da uspešno balansira između privatnog i poslovnog života, tako da ne trpi nijedan od njih.

– Ne spavam više dugo kao pre. Sada se samo probudim i gledam gde je Aleksandar. Sve vreme provodim s njim. Kada moram da odem negde, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući.

Kako je istakla, ona Filipovu majku Zoricu izuzetno ceni, a misli da je to i uzajamno.

– Zoricu zovem svaki dan. Dolazi da bude s Aleksandrom. Imamo lep odnos. Ona je divna žena prema meni – naglašava pevačica, koja sve svoje tajne deli i sa svojom majkom Borkom.

Aleksandra Prijović iskreno o DRUGOM DETETU, ali i tome koliko joj je bilo TEŠKO da drži DIJETU nakon porođaja

– Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj – kaže Aleksandra koja ima odličan odnos i sa Lepom Brenom, maćehom njenog supruga Filipa. Međutim, svekar Boba Živojinović ima posebno mesto u njenom srcu, a i on je često isticao da je ona njegova mezimica.

– Bobu neizmerno volim, i to od prvog dana. On je poseban čovek – kaže pevačica za “Blic”.