Celebrity News

Ana Stanić: Ispunila mi se dugogodišnja želja

Ana Stanić: Ispunila mi se dugogodišnja želja

Posle uspešnog koncerta u Beogradu, kantautorka mnogobrojnih hitova, Ana Stanić, sa svojom „Pop simfonijom“ otpočinje turneju i po drugim gradovima. U magičnoj emociji nastaloj spajanjem popa i roka sa klasikom, publika će moći da uživa 13.janura u Novom Sadu u Pozorištu mladih, Doček Srpske Nove godine u okviru Evropske prestonice kulture 20121, I 24.janura u Domu vojske u Nišu.

- Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro mjuzičara na bini koji su svirali bolje nego što sam ih ikad čula, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu.Sad pozivam sanjare, nepopravljive romantike i nežne buntovnike iz Novog Sada i Niša da zajedno doživimo priču za pamćenje - izjavila je vidno ubuđena Ana.

Ana Stanić KAKVU NIKADA DO SAD NISTE VIDELI (foto)

Dođite da uživate i da čujete pesme "Grad" "Molila sam anđele "Za 20,30 godina" "Neka gori sve" "Više nisi moj" i mnoge druge u novom ruhu.

Karte možete nabaviti u sistemu gigstix i na blagajnama dvorana.

Podsetite se Aninih hitova u nastavku...