Celebrity News

Nakon što su je napali da joj deca gladuju, Kim Kardašijan prkosi slikom prepunog frižidera (foto)

Nakon što su je napali da joj deca gladuju, Kim Kardašijan prkosi slikom prepunog frižidera (foto)

Kim Kardašijan prkosi fanovima koji su je optužili da joj deca gladuju

Planetarno popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan poznata je svetu kao kontroverzna ličnost koja ne preza od mišljenja javnosti i osuda, ali ovoga puta na spekulacije da njena deca pored nje gladuju, morala je da odreaguje.

Nakon svega, Kim Kardašijan ŽELI DA URADI OVAJ ESTETSKI ZAHVAT?

Naime, Kim Kardašijan, nedavno je objavila fotografiju na društvenim mrežama, kako bi izreklamirala svoju kolekciju donjeg veša a pored bujnih oblina, mnogima je nešto drugo zapalo za oko.

Za potrebe ove kampanje, radnja ovog fashion editorijala odvijala se pored njenog frižidera u domu u kojem živi, međutim s obzirom na to da je bio otvoren, njeni antifanovi primetili su da u njemu postoji tek nekoliko flaša mleka i vina.

Nakon optužbi, Kim Kardašijan prkosi javnosti slikom punog frižidera

Tim povodom, nastala je bura u američkim medijima, koji su odmah objavili tekstove s naslovima poput "Da li ti živiš od vazduha"?

Budući da je polemika krenula zbog ove reklamne kampanje u kojoj je Kim Kardašijan pokazala svetu šta drži u frižideru, međutim sve bi bilo manje pompezno da se nije potegla priča o tome da njeno četvoro dece gladuje.

Na medijske natpise, sve do današnjeg dana nije se oglašavala. U nekoliko video klipova na svom Instagram profilu pokazala je sve delove njene kuhinje te otkrila gde se i koliko hrane sadrži njeno kućno skladiše.

Ovo razgledanje, kako ga je i sama nazvala, započela zbog apsurdnih naslova a u svom izlaganju otkrila da su se ona i njen suprug Kanje Vest rešili svih plastičnih posuda.

Takođe, objasnila je da je trenutno na biljnoj dijeti kako bi obuzdala psorijazu od koje boluje, a pokazala je i kakvu je večeru isplanirala za porodicu toga dana - veganske takose.

Međutim, ovo nije jedino zbog čega su je njeni verni antifanovi kritikovali Kim Kardašijan naišla je i na kritike da je minimalizam koji je upotrebila u svom životnom prostoru previše zastrašujuć te da bi trebalo da ga upotpunio detaljima koji odišu harmonijom, budući da u istom domu žive i njena deca zbog koje bi dom trebao da odiše vedrinom.

Kim Kardašijan čestitala ĆERKI 6. ROĐENDAN, a ljudi je ZBOG OVE SLIKE žestoko ISPROZIVALI! (FOTO)

Povodom ovoga, Kim Kardašijan se nije oglašavala, ali je zato otišla korak dalje. Poznata starleta rešila je da prkosi novogodišnjim praznicima i pratiocima, i da za razliku od mnogih koji poštuju tradiciju kićenja božićne jelke i crvene boje, svoju kuću ukrasila je veoma neobičnim belim predmetima, koji, kako kažu pratioci, liče na ogromne tufere ili tampone.

Kim Kardašijan prkosi i nikada neće prestati da nervira javnost

Kako se i sama mama Kim Kardašijan pohvalila na društvenim mrežama, ona je za poklon svoje ćerke odvojila 85.000 evra. Radi se o jakni koja je pripadala ni manje ni više već kralju popa – Majklu Džeksonu.

Kako se navodi, upravo ovaj komad Džekson je nosio na proslavi 65. rođendana Elizabet Tejlor 1997. godine.

Ovo iznenađenje Kim je posebno odabrala pošto je malena šestogodišnja Nort veliki fan kralja popa.

– Nort je veliki fan Majkla Džeksona. Znali smo da će joj se ovaj poklon dopasti. Uspeli smo da ga kupimo na aukciji – izjavila je srećna mama Kim i dodala da su na jakni izvršene korekcije kako bi Nort mogla da je nosi već sad. Međutim, sve je isplanirano i tako da se jakna širi kako bi ova mala modna ikona mogla da je nosi kako raste.