Celebrity News

Dragana Mićalović ima novog dečka: Glumica već 6 meseci u tajnoj vezi sa biznismenom

Dragana Mićalović ima novog dečka: Glumica već 6 meseci u tajnoj vezi sa biznismenom

Kako pišu domaći mediji, glumica Dragana Mićalović nedavno je uplovila u ljubavnu vezu sa Stevanom Purićem.

Naime, ova lepotica već šest meseci uživa u ljubavi sa ovim uspešnim privrednikom sa kojim je nedavno bila na romantičnom putovanju u Venciji.

Dragana Mićalović se oglasila iz BOLNICE, evo kakva neprijatnost joj se desila posle LETOVANJA!

- Dragana i Stevan su se letos upoznali, a ljubav je odmah planula. Nakon nekoliko dana su uplovili u ljubavnu vezu i uživaju jedno pored drugog. Njih dvoje nisu želeli javno da se eksponiraju ili da bilo šta komentarišu dok ne učvrste svoj odnos, a činjenica da su već šest meseci zajedno dokazuje da su zaljubljeni. Novogodišnje praznike su proveli zajedno, a nedavno su nekoliko dana boravili u Veneciji - kaže izvor blizak ovom paru za "Blic" i dodaje:

- Oni su se upoznali letos na ručku koji je organizovao njihov zajednički prijatelj. Nijedno od njih nije pretpostavilo da će slučajan susret u zajedničkom društvu pretvoriti u ljubav, ali ih je sudbina uverila u drugačije. Ljubav je odmah planula.

Kako se navodi, dečko mlade glumice je razveden i ima troje dece, a Draganina porodica ga je upoznala i oduševljena je njime.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) дана 5. Јан 2020. у 11:48 PST

Inače, lepa glumica o ljubavi retko govori u javnosti, pa svi njeni fanovi jedva čekaju da od nje čuju bilo šta vezano za novu romansu.

Ostvarila veliki san

Podsećamo, pored toga što je sada i emotivno zadovoljna Dragana Mićalović je prošle godine ostavarila i svoj veliki san i zvanično je njen životni poziv postao gluma.

Naime, ona je 2019. položila prijemni ispit na Akademiji savremenih umetnosti i tako krenula stopama starije sestre Slobode Mićalović.

– Istina je, presrećna sam. Definitivno sam shvatila da gluma jeste moj životni poziv, nešto čime želim da se bavim i maksimalno sam se tome posvetila. Istovremeno, osećala sam hendikep zbog toga što nemam temelj, literaturu i znanje koje imaju školovani glumci. Kada razgovaramo osećam da nismo na istom nivou, zbog znanja koje imaju, a ja ne. Iskustvo, koje sam stekla kroz dosadašnje projekte nije zanemarljivo ali nije ni dovoljno – rekla je mlada glumica tada za “Hello” i svojim postupkom dala dobar primer omladini.