Celebrity News

Jaukala od bolova: Pevačica Ana Bekuta preživela užas

Jaukala od bolova: Pevačica Ana Bekuta preživela užas

Pevačica Ana Bekuta nedavno je doživela nezgodu i to pred veoma važan momenat za nju.

Naime, umetnica je pred sam početak svog drugog koncerta, koji je održan u centru "Sava" pala i iščašila skočni zglob.

Međutim, iako je trpela nesnosne bolove, ona je stala pred publiku i održi odličan koncert.

- Ni ona sama ne zna kako se to dogodilo. Žurila je na sve strane, bila je pod blagom tenzijom i strepela hoće li sve biti u redu oko organizacije koncerta. Iako ima potpuno poverenje u svoje saradnike, kod Ane uvek postoji mala doza brige, treme i straha. U jednom trenutku, dok se sređivala, nekako se saplela i povredila. Samo je zajaukala i nije mogla da ustane. Nekoliko minuta se držala za zglob jer nije mogla da ga pomeri, a potom je prebledela u licu i osetila mučninu. Samo je prokomentarisala: "Jao, kako ću sad! Pa imam koncert!" - rekao je izvor za "Kurir" i nastavio:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 28. Нов 2019. у 7:53 PST

- Popila je dva analgetika da ublaži bol i stavila ledenu oblogu na zglob. Nije bilo mesta ni pomišljanju da odustane od nastupa i razočara publiku. Izašla je na binu i tokom koncerta vodila računa da se ne oslanja na tu nogu. Jedva je izdržala, još u štiklama - otkrio je izvor pevačici i pojasnio kaku su prave muke krenule tek nakon nastupa.

- Još jači bolovi krenuli su uveče, nakon što se sve završilo, a ona stigla kući, ali Ana je odlučila da o svemu ćuti. Za njenu povredu znao je samo Mrka i pevačicini saradnici koji su se zatekli na mestu prilikom njenog pada. Nije želela da joj ništa poremeti sreću zbog koncerta, a to ni publika nije osetila jer je ostala profesionalna i maestralna do kraja - zaključio je sagovornik pomenutog lista.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 5. Јул 2017. у 1:24 PDT

Odnos sa Milutinom

Podsećamo, pevačica Ana Bekuta prošle godine bila je jedna od tema medija koju su pisali o njenom odnosu sa partnerom Milutininom Mrkonjićem Mrkom.

Estradna umetnica tada je podelila je sa svim kako ona i Milutin funkcionišu i priznala ko je “kriv” što nisu venčani.

U čemu se to Ana Bekuta takmiči sa partnerom Milutinom Mrkonjićem Mrkom?

– Evo, neki dan nas je nasmejala vest da on mene vara. Ljudi moji, mi ne možemo biti verniji jedno drugom nego što jesmo i bez papira. Nisam htela da se udajem za Milutina i to je bila moja odluka, a ne možemo biti više venčani nego što smo svih ovih godina. Poštovanje, razumevanje i podrška u svakom smislu i sa moje i njegove strane. Funkcionišemo kao tim.

Natpisi me ne bole, ali moram da kažem da smo Milutin i ja uspešni svako u svom poslu, da ja dobro zarađujem, on ima svoje prihode i tu nema apsolutno nikakvog intresa – rekla je Ana i stavila tačku na nagađanja kako je partner vara.