Celebrity News

Koji je to skupocen poklon Ceca Ražnatović dobila od zeta? (foto)

Koji je to skupocen poklon Ceca Ražnatović dobila od zeta? (foto)

story

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (46) pohvalila se svima poklonom koji je dobila od jedne posebne osobe - od svog još nezvaničnog zeta, kako je i sama napisala na svom Instagram profilu gde je svima pokazala čime ju je obradovao.

Naime, reč je o lepim crnim patikama, modelu koji je na našem tržištu od oko 16.000 dinara, pišu domaći mediji.

Folk diva je momenat otvaranja svog poklona snimila i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Pogledajte:

Podsećamo, folk pevačica Cece je krajem prošle godine pokazala svima i šta je dobila na poklonom od svoje snaje Bogdane Rodić, malo posle njenog venčanja sa Veljkom, Cecinim sinom.

Bogdana je obradovala pevačicu prelepim prstenom, a ona nije propustila priliku da joj se javno zahvali.

– Poklon od moje najdivnije snajke – napisala je Ceca uz fotografiju prstena koji sija na njenoj ruci, a koji je podelila na Instagramu.

Kako izgleda Cecin poklon, pogledajte OVDE

Poklon za unuka

Inače, ni mama Ceca nije ostala dužna za iznenađenja svojim najmilijima. Javnosti je posebno bilo interesantn poklon koji sprema za svog unuka Željka koga porodica jedva čeka i koji će uskoro usrećiti njihov dom.

Naime, Svetlana Ražnatović Ceca naručila je pozlaćenu kolevku za bebu svog sina Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane Rodić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 30. Нов 2019. у 9:31 PST

Kako se navodi buduća baka je odlučila da luksuzna kolevka bude poseban poklon za njenog unuka, pisao je “Blic”.

– Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je imala na umu da želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da svoju zamisao podeli sa sinom i snajkom kako bi mogla da je naruči te da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno sa dizjanerom crtala kako želi da izgleda kolevka. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima – rekao je izvor nedavno.