Celebrity News

Žurka do jutra: Bogdana i Veljko Ražnatović proslavili na Kopaoniku tri godine ljubavi

Žurka do jutra: Bogdana i Veljko Ražnatović proslavili na Kopaoniku tri godine ljubavi

Mladi bračni par Veljko i Bogdana Ražnatović koji je prošle godine u novembru stao na ludi kamen, sinoć je proslavio tri godine ljubavi na Kopaoniku na kojem su se i upoznali.

- Veljko i Bogdana tradicionalno posle Nove godine idu na Kopaonik, gde su se upoznali i smuvali pre tri godine. Oni su tamo već deset dana, a društvo im prave Anastasija i njen dečko Đorđe Kuljić. Na Kopu im se pridružio i Mirko Šijan sa devojkom Oljom, Bogdanina sestra Bojana i nas nekoliko prijatelja. Danju mi muškarci uglavnom skijamo, dok su devojke najčešće na bazenu, ali se uveče svi okupljamo u kafani - priča izvor blizak Ražnatovićima za "Informer" i dodaje:

Veljko Ražnatović otkrio datum kada će mu supruga Bogdana roditi sina

- Veljko i Bogdana su nas pozvali da baš u kafani proslavimo njihovu godišnjicu. Okupilo se celo društvo, lumpovali smo do jutra! Pevala nam je Ana Kokić, koja je rešila da iznenadi Anastasiju, pa je zapevala i njen hit "Rane". U toku noći mikrofona se latio i Veljko, otpevao pesmu "Romanija". Halida Bešlića i sve vreme je grlio i ljubio trudnu Bogdanu. Nagovarali smo i Mirka da zapeva, da se uverimo da li je nasledio glas mame Goce Božinovske, ali on to nikako nije hteo!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 14. Дец 2019. у 1:22 PST

Naime, kako je preneo pomenuti list na proslavi na Kopaoniku je prisustvovala i Veljkova sestra Anastasija, iako je pre toga bila na infuziji.

"Alo" piše da je Anastasija ozbiljno prehlađena, zbog čega je tog dana išla i da primi infuziju, ali je to nije sprečilo da se pridruži društvu i proslavi romansu svog brata i njegove žene, koji će na proleće dobiti prvo dete - sina Željka.

Inače, mladi budući tata Veljko Ražnatović itekako pazi na svoju trudnu suprugu Bogdanu. S obzirom na to da je ovaj mladi bračni par često zajedno kao i da Bogdana prati sva dešavanja i Veljkove bokserske mečeve, on joj je sada upravo to zabranio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 30. Дец 2019. у 3:05 PST

Budući da je trudnoća stanje u kojem i najmanji stres može da prouzrokuje probleme, Veljko Ražnatović nakon meča u Banjaluci više ne dozvoljava Bogdani da bude u publici i gleda ga dok se bori.

– Bogdana je odmah po završetku meča otrčala u svlačionicu, kako bi poljubila Ražnatovića. Posle velikog trijumfa, Veljko je navodno, zabranio Bogdani da prisustvuje mečevima ubuduće: Ovom meču nisu prisustvovale ni Ceca, ni sestra Anastasija, već samo supruga Bogdana. On joj je odmah posle pobede rekao, da je bolje da ga ne gleda više u ringu, jer ne želi da se izleže stresu, dok je trudna. Bogdana do sada nije propuštala njegove mečeve, ali je bez pogovora odmah uslišila njegovu želju – rekao je nedavno izvor blizak paru domaćoj štampi.