Celebrity News

Snežana Dakić bez dlake na jeziku o muškarcima: Neka se sami snađu!

Snežana Dakić bez dlake na jeziku o muškarcima: Neka se sami snađu!

Snežana Dakić, poznata spisateljica i voditeljka dobro poznata po emisiji “U trendu” često na svom nalogu na Instagramu iskreno priča o svakodnevnim problemima kao i situacijama sa kojima se susreće. Ovoga puta Snežana je podelila sa svima svoje misli po pitanju neprijatnosti koje se dešavaju na društvenim mrežama.

Kako je Snežana objasnila, muškarci putem društvenih mreža traže da im devojke šalju svoje obnažene fotografije pa je tako voditeljka 2020. godina počela sa pitanjem šta muškarci žele od žena.

Snežana se na ovu temu oglasila putem Instagrama, a uz svoju atraktivnu fotografiju je napisala sledeće:

- Pusti fotku. Muškarci će uvek pokušavati da vam se približe iz svojih fizičkih potreba. Najčešće je to i jedini motiv, iako bismo mi žene htele zavođenje, da se on potrudi, da se zaljubimo, da ostvarimo emotivnu vezu - tajnu ili javnu. Oni će, ipak želeti što pre i sa što manje truda da sa vama ostvare intimne fantazije. Vrlo direktno, bez stida i poštovanja, već odmah preko poruke na Instagramu, odmah će tražiti vašu obnaženu fotografiju. Neće se potruditi ni da se nađete na piću i upoznate. Često im fizički kontakt uopšte nije cilj. Nego da im vi malo pomognete oko inspiracije. Ali, kakve to veze ima sa vama? I sa vašim potrebama? To su njihove potrebe. Šta se to vas tiče - napisala je voditeljka, a potom dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана 11. Јан 2020. у 4:36 PST

- Ako nije kadar da bude “igrač”, nego bi da se krije ispod ćebeta u svojoj sobi, onda neka se sam snađe za svoju maštu. Zašto biste vi učestvovali, ako i ne znate da li vam se on uopšte sviđa? Čak i ako se poznajete, smatrajte nepristojnim da vam odmah traži obnažene fotke. Oni bi da preskoče udvaranje i osvajanje, neće da rizikuju da ispadnu nezanimljivi, a i zato što su fokusirani na svoje lične potrebe. Zašto biste mu vi pružali USLUGU objekta? Osim ako stvarno ne pružate usluge? Ili ako i vi ne želite samo to? - glase reči Snežane Dakić, koja je nastavila:

KADA IZGLED FINE ŽENE ZAVARA: Snežana Dakić OVOM izjavom podigla prašinu u Srbiji (foto)

- Svet je prepun fićfirića koji ne znaju ni šta znači stvarno osvojiti naklonost žene, niti šta znači ispostovati ženu, niti šta ženu stvarno uzbuđuje. A to svakako nije slika njegovog polnog organa u krupnom planu. Takav će vas uvrediti ili povrediti, a da toga nije ni svestan. Zato što je “pavijan”. Devojke, postavite granice i zahteve. Najveći broj muškaraca nema pojma šta treba da radi. Mora da mu se kaže. I zato, sagledajte odmah šta on od vas hoće i da li je to ono što i vi hoćete. Ako bi on brzinsku intimnu prepisku radi samozadovoljavanja, vi vidite da li hoćete da učestvujete u tome. I u kom trenutku ćete se uključiti. I šta je vaš cilj. Možda verujete da ćete ga kad tad “maznuti” ako ste mu stalno u mislima. Ali, opet procenite da li je to realno i da li vam taj muškarac uopšte treba. I u kojoj ulozi u vašem životu. Najveći broj njih bi samo da prekrati vreme razmenjujući poruke. Koja ozbiljnija devojka treba da gubi vreme na taj način? - opisala je voditeljka.