Celebrity News

Marija Šerifović o prvom detetu: Volela bih da bude dečak!

Marija Šerifović o prvom detetu: Volela bih da bude dečak!

Marija Šerifović, pevačica neprikosnovenog glasa otkrila je da bi volela da se u skorijem periodu ostvari kao majka

Povodom toga, Marija Šerifović istakla je da je sigurna da će se u narednih par godina ostvariti kao roditlej a na ovu temu rekla je i nekoliko zanimljivih činjenica...

– Moram priznati da se pri samoj pomisli na to radujem. Sigurna sam da ću se u naredne dvije godine ostvariti kao majka – rekla je ona i osvrnula se na temu surogat majčinstva...

– Najlogičnije je da moje dete ja donesem na svet. Samo se nadam da neće biti pevač ili pevačica. Što se mene tiče može da bude muzičar, ali nikako izvođač. Bitno je da bude živo, zdravo i pametno. Ali sigurno bih se bolje snašla sa sinom. Sa druge strane, bilo bi beskrajno zanimljivo da imam devojčicu koja će biti mali bandit kao ja. Videćemo šta će da se desit – rekla je Marija.

Marija Šerifović mnogo se raduje kada pomisli na majčinstvo

U intervjuu za naš magazin na ovu temu Marija je takođe bila veoma britkog jezika i svoje mišljenje o majčinstvu jasno iznela. Naime, kako je i sama rekla ona se veoma raduje pri pomisli da postane majka...

- Sve ozbiljnije razmišljam o tome, jer smatram da je reč o najvećem životnom trijumfu. Moram da vam priznam da se pri samoj pomisli na to vrlo radujem.

Budući da se mlade osobe koje nemaju patnera često opredeljuju da usvoje dete, Marija Šerifovič jei povodom ovoga jasno iznela svoj stav...

Marija Šerifović se emotivnom porukom oprostila od očuha Miće Nikolića

- To je najuzvišeniji čin koji jedan čovek može da uradi. Divim se ljudima koji su spremni na tako nešto, ali čini mi se da ja još nisam.

Marija Šerifović iako deluje "kao bandit" ume dobro da se rasplače

A, s obzirom na to da svakom svojom pesmom Marija Šerifović prenese emocije koje doživi, svojevremeno u razgovor za Blic.rs talentovana pevačica pričala kako je u životu često bila povređena, kao i da su joj suze dobro poznate.

– Svi smo bili povređivani mnogo puta. Nije sada da sam se raspala i crkla od tuge za nekim, daleko od toga, ali da znam da patim, znam. No, ništa nije toliko senzacionalno, tipa da crkavam da se raspadam. Nisam taj tip – kaže iskreno za „Blic“ Marija Šerifović.

Na pitanje da li plače samo kada je niko ne gleda između svoja četiri zida, Marija odgovara:

– Da. Nekada bude i uz muziku. 

Marija Šerifović takođe je u jednom intervjuu za naš magazin "Story" otkrila kako joj se udvaraju i muškarci i žene...

– Udvaranja uvek ima kako žena, tako i muškaraca, ali im nekako odolevam. Nedavno se u muzičkom takmičanju “Zvezde Granda” pojavio takmičar kojem sam se dopala. Bio je beskrajno simpatičan da sam mu čak zapamtila i ime. Zove se Robert i dolazi iz Beča.