Celebrity News

Điđi Hadid i Zejn Malik opet se pomirili i sad razbesneli fanove!

Điđi Hadid i Zejn Malik opet se pomirili i sad razbesneli fanove!

O njihovom pomirenju, sada definitivno imamo i dokaze - Điđi Hadid i Zejn Malik ponovo su zajedno a to dokazuju i sledeće fotografije

Pevač Zejn Malik, bivši član boy benda "One Direction", uslikan je u šetnji i to u društvu svoje lepše polovine Điđi Hadid.

Iako su raskinuli pre više od dve godine, ovaj par se očigledno mnogo voli. Slike su dokaz strasne veze, romantične bliskosti, ali i veliki pomak u njihovom odnosu, s obzirom da su oboje, još uvek, relativno mladi.

https://www.instagram.com/p/B7QeAeDC4oU/

https://www.instagram.com/p/B7QfJcHh9W9/

Međutim, kako pišu inostrani mediji, ova informacija razbesnela je njihove fanove, budući da je ovo ko zna koje po redu pomirenje između manekenke  i popularnog pevača.

Điđi Hadid i Zejn Malik ovako su pričali o svojoj ljubavi

Nakon prvog raskida oboje su mnogo patili, ali su zato o svojoj ljubavi govorili sa mnogo emocija i entuziajzma, iako se mislilo da toj vezi više nema spasa...

– Điđi i ja imali smo neverovatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi, i dalje je poštujem i cenim kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako divnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju našu tešku odluku i našu privatnost, žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vest. Volimo vas sve – napisao je Zejn na svom Tviteru, a ubrzo je usledila i objava poznate manekenke.

Điđi Hadid je sama ZASLUŽNA ZA SVOJ USPEH, ali je na OSUDI javnosti zbog JEDNE STVARI!

Điđi je naglasila da se njihov odnos nastavlja, ali da će on od sada biti isključivo prijateljski.

– Objave o raskidu često se zvuče bezlično jer ne postoji način da se rečima prikaže šta je dvoje ljudi doživelo tokom godina, ne samo u toj vezi nego i u životu. Zauvek sam zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Zejn i ja delili. Želim mu samo najbolje i nastaviću da ga podržavam kao prijatelja. Što se tiče budućnosti, biće ono što je suđeno – poručila je Điđi.

Oglasila se Bela Hadid i ovako svima zapušila usta zbog navoda da je spavala sa Rijaninim bivšim

Međutim, nakon divnih poruka na društvenim mrežama pevač je uradio nešto što je zbunilo sve. Naime, on je, čim se bura oko raskida malo smirila, na Instagramu “otpratio” i Điđi i njenu majku Jolandu.