Celebrity News

Kaja Ostojić podelila selfi bez trunke šminke i evo kako izgleda kada se ugase kamere (foto)

Kaja Ostojić podelila selfi bez trunke šminke i evo kako izgleda kada se ugase kamere (foto)

Pevačica Kaja Ostojić juče je objavila selfi na svoj Instagram profil i to bez trunke šminke. Ovim potezom oduševila je svoje pratioce a i konačno pokazala kako izgleda kada se ugase kamere

Budući da je pevačica Kaja Ostojić poznata javnosti po izuzetnoj lepoti inegovanoj kosi, nekad je zdravo svom licu dati oduška bez teške šminke i gomile preparata.

Međutim, samo odrešen procenat javnih ličnosti, tačnije dama usuđuje se da pokaže "pravo lice" bez filtera, kamera i dobrog osvetljenja. To je sada uradila Kaja Ostojić i sve oduševila.

Katarina Kaja Ostojić ne želi da ima više dece, a njen razlog MNOGE JE IZNENADIO

Pevačica je rešila da se posveti sebi, stoga je pored prirodnog izgleda, bez trunke šminke, rešila da prestane sa konzumacijom cigareta.

Pratiocima je ulepšava dan postavivši divnu selfi fotografiju uz opis:

- Ništa glamurozno, januar je mesec za pidžamu i odmor od šminke.

https://www.instagram.com/p/B7OawX6laDg/?utm_source=ig_embed

Kaja Ostojić i dalje uživa u ljubavi sa hrvatskim fudbalerom?

I dok su nedavno domaći mediji pisali kako je pevačica Kaja Ostojić raskinula sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, sada sazanajemo kako je par i dalje u ljubavi.

Naime, iako su oni izbegavali da se oglašavaju tim povodom sada je osvanula njihova zajednička fotografija na društvene mreže i jasno je da je par zajedno, piše “Blic”.

Kako Kaja i Mateo trenutno borave u Beogradu gde odmaraju i koriste vreme za druženje jednom prilikom nastala je zajednička fotografija, na kojoj je sa njima i maneken Bane Janković koji ju je i podelio sa svima na Instagramu.

Kaja Ostojić NAKON SPEKULACIJA O RAZVODU: KO TEBE BLATOM TI NJEGA OSMEHOM!

Podsetimo, Kaja je u vezu sa Mateom uplovila nakon razvoda od di-džeja Džuniora Džeka, a o svom braku i razvodu nedavno je rekla:

– Ja sam neko ko zaista uvek gleda da drži dobru atmosferu u kom god okruženju da se nađem, da li bračna zajednica ili prijateljska. Nije tu bilo skandala, ali ljudi su to pogrešno protumačili. Okej smo, ne možemo biti prijatelji, bar ne u ovom trenutku. Mi smo prošli i dobro i zlo. Posle 8 godina ja ništa ne bih rekla loše jer bih pljunula po sebi – iskrena je bila Kaja.