Celebrity News

Pevačica Katarina Živković imala veliki peh u Americi

Pevačica Katarina Živković imala veliki peh u Americi

Kako piše domaća štampa, pevačica Katarina Živković doživela je peh tokom turneje u Americi - opljačkana je.

Naime, pevačici su ukrali torbi u koja joj je ostao novčanik sa novcem, ali sreću u nesreći bila je što je Kaća u hotelu ostavila svoj pasoš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jan 12, 2020 at 8:06pm PST

- Kaća je u Los Anđelesu imala jedan dan na raspolaganju da obiđe grad, pa je posetila nekoliko filmskih studija u Holivudu, a nije propustila ni priliku da napravi nekoliko selfija. I baš dok se fotografisala za društvene mreže, desilo joj se da ostane bez torbe i novca - priča izvor za "Alo" i dodaje:

Katarina Živković ODGOVORILA NA PROZIVKE: Ja treniram kao zmaj, a šta vi radite osim što vređate?

- Ne samo da je ostala bez skupocene torbe već joj je ukraden i novčanik u kom je imala oko 5.000 dolara. Jedina sreća u nesreći je to što joj je pasoš ostao u sefu hotela, jer da je i njega ponela, bila bi u ozbiljnom problemu - rekao je izvor dok se Katarina o ovoj neprijatnosti nije izašnjavala za mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jan 10, 2020 at 3:14pm PST

Podsećamo, pevačica Katarine Živković je nedavno bila tema medija nako što je otvorila dušu i otkrila nepoznate činjenice o strašnom iskustvu koje je imala u jednoj ljubavnoj vezi.

Naime, kako je sama pevačica ispričala ona je zbog jednog bivšeg prošla kroz pakao, pošto ju je fizički napao.

Katarini je ovo priznanje teško palo iako je od pomenutog incidenta prošlo sedam godine.

Ona je objasnila kako je dečko nasrnuo na nju zbog ljubomore, a od tada, ona beži od ljubomornih i posesivnih muškaraca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jan 13, 2020 at 10:06pm PST

– Ne volim da pričam o tome, ali reći ću ukratko. Jedan bivši dečko me je pretukao zbog ljubomore. To je bilo pre nekih sedam godina i mnogo se kajem što ga tada nisam prijavila policiji. Mislim da ću se zauvek kajati što sam to samo tako pustila da prođe. Zaboraviti ne mogu. Sada kada razmišljam o tome, ne znam zašto nisam otišla u policiju – ispričala je ona za “Star” i otkrila šta je naučila iz nemilog iskustva.

Da se razumemo, onoga ko digne ruku na žensko ne možeš nazvati muškarcem. Sada mnogo pažljivije biram i bežim od ljubomornih i posesivnih. Tada sam bila mlađa i takvo ponašanje mi je u početku imponovalo. Danas bih znala šta da preduzmem u takvoj situaciji – zaključila je ona.