Celebrity News

Drugarica i koleginica Nede Arnerić otkriva: Glumica je imala poslednju želju

Drugarica i koleginica Nede Arnerić otkriva: Glumica je imala poslednju želju

Tužna vest da je glumica Neda Arnerić preminula u petak 10. janura u 67. godini života obavila je domaću javnost velom žalosti.

Sada je, kako prenose domaći mediji, otkrivena i poslednja želja legendarne lepotice.

Naime, Nedina želja bila je da bude sahranjena tajno, samo u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja, piše "Informer".

Pokojna glumica ostavila je u amanet da bude kremirana i položena na Novom groblju, pored svoje najveće ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, koji je preminuo krajem 2018. godine.

To je, za pomenuti list, potvrdila i Nedia prijateljica i koleginica sa klase Jelena Tinska:

- Znajući Nedu, verujem da bi njena želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom - kaže Tinska i dodaje da se njena prijateljica umorila od života:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? ☀ ⭐ ? ?? Sandra Damljanovic (@_coolturiska_) on Jan 11, 2020 at 2:16pm PST

- Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svet filma i preskočila je detinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač sa dve oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju - rekal je Tinska.

Inače, diva srpske kinematografije u novembru poršle godine za magazina Hello! rekla za čim žali:

NAKON TEŠKOG PERIODA Neda Arnerić sada hrabro poručuje: Ne odustajte od života kada ostanete sami

- Ceo život želela sam da skačem padobranom, ali nisu se namestile kockice. Probala sam da vozim dasku na talasima i nisam se baš proslavila. Pomislila sam: “Ako nisam uspela iz prve, neću to nikad ni savladati”, i batalila. Maštala sam da se popnem na Himalaje, želela sam da se bavim alpinizmom. Privlačili su me ekstremni sportovi, ali to će ostati za neki drugi život, ako se desi. A možda se i desi, o tome ništa ne znamo - ispričala Neda Arnerić.

Podsećamo, Neda Arnerić iza sebe je ostavila brojne uspešne i zapažene uloge, Završila je Devetu gimnaziju i već sa 16 godina upisala se na Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Već 1966. je debitovala u filmu “San”, sa samo 13 godina. Njen šarm tih godina je naveo televiziju da snimi šou “Mala Neda” i privukao strane producente. Tako je Arnerićeva igrala veće uloge u filmovima “Hamsin” (1970), “Malo, Mnogo, Strastveno” (1971), “Pakost” (1971) i “Shaft u Africi” (1973).

Neda Arnerić u svojoj dugoj karijeri ima više od 110 filmskih i televizijskih uloga i 40 pozorišnih predstava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on Jan 10, 2020 at 11:56am PST