Celebrity News

Dženifer Lopez otkrila svoj neostvareni san i začudila mnoge

Dženifer Lopez otkrila svoj neostvareni san i začudila mnoge

Pevačica i glumica Dženifer Lopez začudila je mnoge kada je nedavno u intervjuu za "Vanity fair" ispričala koja joj je to neostvarena želja.

Naime, ovo lepotici je istakla kako sanja da živi u malom gradu i ima potpuno normalnu svakodnevicu.

U svojoj preko 30 godina dugoj karijeri u kojoj je postigla veliki uspeh u svetu muzike, ali i filma, Dženifer je otkrila da ima još nekoliko stvari sa svoj spiska koje bi volela da ostvari, piše "Blic".

Džej Lo želi da napusti Ameriku i da se preseli na Bali ili u neki manji grad u Italiji gde bi mogla da uživa u jednostavnim stvarima koje nos život.

- Volela bih da vodim normalan život u nekom manjem gradu. Gde mogu zdravije da se hranim, vozim bicikl idem u podavnicu gde bih kupila hleb stavila ga u koru, odnela kući i namazala džemom. Da imam udobnu stolicu i prelep pogled na drveće i gde bih mogla da slika i da se smejem. Maštam o takvim stvarima - rekla je ona u intervjuu za "Vanity fair" i otkrila svima kako iako su muzika i ples njena prva ljubav, film ipak smatra ljubavi svog života.

Inače, iako je prošle godine porslavila 50. rođendan, Lopez je u jednom intervjuu još jednom govorila kako bi ponovo volela da se ostvari u ulozi majke:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 11. Јан 2020. у 10:09 PST

– Želim to! Ne znam ima li to Bog u planu, ali volela bih da pokušam. Otvorena sam prema tome – izjavila je i dodala kako veruje da bi i njena deca volela da dobiju barem još jednog brata ili sestru.

Podsečamo, u ponedeljak ujutru na Beverli Hilsu objavljen je spisak nominovanih na predstojećoj ceremoniji dodele Oskara. Pored glavnih favorita Hoakina Finiksa za ulogu Artura Fleka u filmu "Joker", Kventina Tarantina za film "Bilo jednom u Holivudu", južnokorejskog "Parasite" i filma "The Irishman" Martina Skorsezea, najveću pažnju filmske zajednice izazvalo je ignorisanje tri žene - Dženifer Lopez u kategoriji na Najbolju sporednu ulogu, Akvafine za autobiografski film "Farewell" i Grete Gervig u kategoriji "Najbolji reditelj" za film "Little Women", piše žena.blic.

Dženifer Lopez za film "Hustlers" je dobila nominaciju na održanom Zlatnom globusu, ali zlatnu statuu nije odnela kući. Iako je nominovana na SAG dodeli nagrada u istoj kategoriji, tj. Najbolja sporedna glumica, Dženifer Lopez nije dobila nominaciju na dodeli Oskara. Kako objašnjavaju stručnjaci njeno mesto je zauzela Keti Bejts.

S obzirom na to da SAG dodelu nagrada čini slična postava članova žirija kao i na dodeli Oskara, bilo je veliko iznenađenje da Dženifer Lopez nije dobila nominaciju, piše pomenuti portal.