Celebrity News

Ovo je tajna savršene linije Jelene Karleuše?

Ovo je tajna savršene linije Jelene Karleuše?

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je dovela liniju do savršenstva za koju je dobila samo reči hvale.

Kako je sama nedavno rekla tome može da zahvali zdravoj ishrani i režimom koji joj je prepisao nutricionista, ali i suprugu koji ju je "isprovocirao" da poradi na svom telu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 11. Јан 2020. у 7:00 PST

– Ove godine sam se toliko jela iznutra. Ali nisam zbog toga smršala, već zahvaljujući specijalnoj, zdravoj ishrani. Kao svaki sujetni Lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje zbog toga. Sledećeg leta ćete me videti u mikrobikiniju – nasmejala je sve Jelena nedavno.

Međutim, danas domaći mediji pišu kako je pored promene načina ishrane Jelena Karleuša navodno dala i pozamašnu cifru za nekoliko injekcija za mršavljenje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 20. Дец 2019. у 2:58 PST

- Prvo se raspitala da li su štetne, kakve su nuspojave i da li uopšte sme to da koristi, a kada su joj rekli da je tretman bezopasan i koristan, naručila ih je. U pitanju je koktel hormona koji smanjuje apetit i sagoreva masti, poboljšava sposobnost tela da iskoristi šećer apsorbovan iz hrane - ispričao je izvor za "Kurir" i dodao kako su ove injekcije skupe, te da jedna košta 3.000 evra, a da je Krleuša poručila odmah četiri i dala 12.000 evra za njih.

Pevčica se još uvek nije oglasila da potvrdi ili demantuje da je na ovaj način doterala izgled.

Podsećamo, Jelena Karleuša iza sebe je ostavila možda najtežu godinu u životu koja je bila prožeta skandalima i tragičnim gubitkom njene majke Divne Karleuše.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 29. Дец 2019. у 10:31 PST

Naša diva objasnila je da se polako oporavlja od svega, a za domaće medije je otvorila dušu:

– Ove godine sam bila jaka, sledeće želim da budem srećna. Izgubila sam majku, koja mi je bila sve u životu. Polako se oporavljam i vreme je da krenem dalje, onako kako bi ona to želela – rekla je pevačica za “Informer” i dodala:

Jelena Karleuša: Magazin “Story” jedini radi po svetskim standardima! (VIDEO)

– Teško je nastaviti život posle takve žene, koja mi je bila i majka, i prijatelj, i najveća podrška, ali svakog dana u sebi čujem njene reči podrške koje mi daju snagu da idem dalje – bila je emotivna Jelena koja je i ovogodišnju prazničnu dekoraciju u domu posvetila majci:

– Ovo je prva Nova godina koju provodim bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i štiti me od zla, zato je tema dekoracije koju sam joj posvetila bila “anđeo”.