Celebrity News

Magazin "Story" donosi - Seka Aleksić: Baby shower za Isaka

Magazin "Story" donosi - Seka Aleksić: Baby shower za Isaka

Folk zvezda priredila je žurku za darivanje sina kog će carskim rezom doneti na svet u februaru, a proslavi su prisustvovale njene najbliže prijateljice i članovi porodice

U domu pevačice Seke Aleksić (38) protekle nedelje bilo je vrlo dinamično i zabavno. Budući da je ušla u deveti mesec trudnoće, za najbliže prijateljice i članove ženskog dela rodbine priredila je proslavu darivanja bebe, takozvani baby shower. Za tu priliku odabrala je plavo-bele detalje, pa su tako baloni, zavese i konfete u bojama neba krasili svaki kutak vile u Novoj Pazovi. Posebnu pažnju prilikom organizacije ona je posvetila slatkom stolu, koji su sačinjavali kapkejkovi, popsi i torta na tri sprata sa imenom Isak na vrhu. Sve je bilo osmišljeno do poslednjeg detalja, pa su ponosna mama i njene gošće mogle da uživaju u ukusnoj zakusci, razmenjujući ženske teme i savete o majčinstvu. U beloj uskoj haljini Seka je blistala, ne mogavši da sakrije uzbuđenje što će u februaru na svet doneti još jednog sina, čijem se dolasku najviše raduje njen trogodišnji prvenac.

– Sa Jakovom smo o bati počeli da pričamo odmah nakon što sam saznala da sam u drugom stanju. Objasnili smo mu da mama u stomaku nosi bebu, gde je i on nekada bio. Smatram da, ako s detetom razgovarate kao sa odraslom osobom, nećete imati problema. Pažljiv je, emotivan i pun ljubavi. Raduje se Isaku. Često mi ljubi stomak, a povremeno, kada smo zajedno kod kuće, zove i tatu da mu se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo se – rekla je ranije pevačica, koja će sve učiniti kako se njen mališan dolaskom bebe u dom ne bi osetio zapostavljenim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 13. Јан 2020. у 9:52 PST

Mada je svega par nedelja deli od porođaja, Seka tvrdi da se ne oseća kao trudnica. Uživa u svakom danu, a tegobe gotovo i da nema.

– Puna sam energije i po kući radim sve kao i do sada. Najviše volim da kuvam, te ukućanima rado spremam zdrave obroke. Blažena mi je trudnoća – izjavila je ona.

Imajući u vidu da se prvi put porodila carskim rezom, tako će ponovo biti. U operacionoj sali, kod uzglavlja, bodriće je suprug, a dogovorili su se da sa sobom ponese kameru kako bi dolazak sina na svet kasnije mogli da gledaju zajedno kod kuće.

Šta je još Seka Aleksić rekla o porodici, trudnoći i braku, pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 21. januara