Celebrity News

Evo kako su otpočeli svoju romansu: Sudbinskom susretu Milice i Petra kumovao je on

Evo kako su otpočeli svoju romansu: Sudbinskom susretu Milice i Petra kumovao je on

Neobični početak ljubavne romanse Milice i Petra

Pevačica Milica Todorović i gumac Petar Strugar u tajnoj su emotivnoj vezi već tri meseca a njihovo upoznavanje mogu da zahvale jednom konju.

Naime, umetnici su se upoznali na snimanju pevačicinog novog spota za pesmu „Ljubav manje", u kojem osim nje, ulogu ima i glumčev konj. Varnice iz među Milice i Petra sevnule su odmah, piše "Alo".

- Milica i Petar se nisu poznavalií ranije, a upoznali su se na krajnje neuobičajen način. Kada je Milica snimala spot za pesmu producenti i reditelji su se dosetili da kon bude centralna figura. Budući da je Petan Strugar vlasnik jednog rasnog konja, kontaktirali su s njim - počinje priču izvor blizak ovom paru za pomenuti list.

- Mislim da su se oboje zaljubili na prvi pogled, mada ni jedno ni drugo to nisu hteli da priznaju. Tog dana su razmenili brojeve telefona, počeli su da se dopisuju i tako je počelo - priča izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 27. Нов 2019. у 1:13 PST

- Neprestano su se dopisivali, a onda su rešili i da se vide i već na prvom sastanku su se smuvali. Zajedno su već tri meseca i prelepo im je. Zaljubljeni su, ne razdvajaju se. Međutim, Milica kao da se plaši da se prepusti i opusti. Ne želi da u javnosti išta govori o vezi kako se nešto ne bi izjalovilo. Do sada je to činila i ispostavilo se da je to bilo loše po nju - kaže izvor za "Alo" i objašnjava:

- Kada ste srećni i zaljubljeni, onda želite da to zna ceo svet, pa požurite da se pohvalite svima. Međutim, kad ta veza pukne, onda svima dugujete objašnjenje zbog čega se to desilo, a u tim momentima vam nije ni do čega. Zbog svega toga, ali i zbog sujeverja, Milica je ovog puta želela da svoju ljubav čuva od svih - kaže izvor.

Kako se navodi i Petar deli Miličino mišljenje i smatra da je još rano da se medijski eksponiraju.

Podsećamo, zbog medijskog pritiska Milica je još teže podnela raskid veze sa koreografom Milošem Paunovićem sa kojim je bila 5 godina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PetarStrugar (@p_strugar) дана 7. Нов 2019. у 12:54 PST