Celebrity News

Anđelina štrajkuje glađu zbog prisnosti bivših supružnika Breda i Dženifer

Anđelina štrajkuje glađu zbog prisnosti bivših supružnika Breda i Dženifer

Anđelinu Džoli ne popušta bes zbog veoma očigledne prisnosti bivših supružnika Breda i Dženifer 

U poslednje vreme sve oči svetske javnosti uprte su u bivše supružnike a Šuškanja o tome da se između nekadašnjeg para ponovo rasplamslala ljubavna iskra, sve su očiglednija.

Buduči da oboje tvrde da izmežu njih postoji samo jaka spona prijateljstva i međusobnog razumumevanja, javnost se na ovo samo šarmantno smeška.

Ali, osoba koja se na sve ovo gorko smeje jeste Anđelina Džoli, Bredova bivša supruga. Prema pisanju tabloida Globe, lepa holivudska glumica pobesnela je zbog bliskog odnosa Breda i Dženifer, zbog čega, kako se spekuliše, ne može ni da jede.

- Iako je pre mogla da jede šta je poželela njen želudac od količnije muke koju oseti ne može da jede. Kada vidi ili hranu ili oseti njenn miris, okrene joj se želudac - za navedeni je magazin rekao izvor blizak glumici i dodao:

- Ona ne može da podnese činjenicu da su Bred i Dženfer opet prijatelji i ne može da sluša o njihovom flertovanju. Gade joj se. Zbog svega toga ona se počela izgladnjivati a svi ljudi koji je vole zbog ovoga veoma strahuju.

Međutim, o svemu tome popularna holivudska glumica još se nije oglasila, a svemu tome ipak svedoči i činjenica da je Anđelina u prošlosti mnogo propatila zbog poremećaja ishrane koju je prouzrokovao ogroman stres.

Dodatnu "muku" zbog Breda i Dženifer stvorila šiškanja o zajedničkom usvajanju deteta

Naime, svetski mediji bruje da su Bred i Dženifer zajedno otišli u Meksiko kako bi usvojili dete, budući da su tajno posetili sirotište po nazivom “Casa Hogar Sion”, u Tihuani gde su oboje primećeni 1. januara. Ovo sirotište koje se inače nalazi u Tiihuani Dženifer pomaža već godinama unazad pa nimalo ne čludi činjenica, ako je ova informacija tačna da se upravo odlučila baš za njega.

Dženifer Aniston uhvaćena kako se ljubi sa SLAVNIM VODITELJEM

Međutim, baš tih dana, Dženifer je u Meksiku uslikana u društvu reditelja Vila Speka (49), sa kojim je provela praznike. Paparaci su uslikali glumicu, koja je bila na plaži u minijaturnom bikiniju, a sa njom je bio i pomenuti Vil te se spekulisalo da je ovaj reditelj glumičina nova ljubav.

Sa druge strane, Bred Pit prethodnih meseci bio je u žići javnosti zbog svoje, navodno nove devojke, koju se kako se spekulisamo čak i upoznao sa decom i roditeljima.

Nakon ove prijatne večere sa roditeljima, koji su je sjajno prihvatili, Bred je simpatičnu Aliju upoznao i sa decom i više nema sumnje da su Bred i Alaja u emotivnoj vezi. Međutim, na ova saznanja glumčeva bivša supruga Anđelina Džoli imala je burnu reakciju…

ŠTA SE DOGODILO U AVIONU PRE TRI GODINE? Bred Pit NEMA KONTAKT S NAJSTARIJIM SINOM NI DAN-DANAS!

— Ona je ekstremno zaštitnički nastrojena prema njima i u njenim očima nijedna žena nikad neće biti dovoljno dobra da im bude maćeha — naročito ne tako brzo. Besna je. Svi obožavaju Alaju, naročito Šajlo, koja stalno brblja o tome kako je ona kul i neobična. Obe imaju isti „suv“ smisao za humor. Zahari se dopada Alajin stil. Čak zajedno planiraju ženski izlazak u šoping po vintidž buticima — objasnio je izvor.

Iako vrlo kritički nastrojena prema svom bivšem suprugu i njegovim bivšimi sadašnjima ljubavima, Anđelina ume da bude vrlo stroga i prema sebi. Nakon razvoda od holivudskog zavodnika Anželina je mnogo propatila a kada se i  zvanično razvela od glumca u oktobru 2019. za jedan Francuski magazin objasnila kako se osećala pred sam kraj jedne životne epohe.

Nisu kao ostala deca: Stilski usklađena porodica na čelu sa mamom Anđelinom Džoli na crvenom tepihu očarala sve!

– Malo sam izgubila sebe pred kraj braka sa Bredom. To je bio komplikovan trenutak za mene, nisam mogla da se prepoznam, pretvorila sam se u nešto što nisam. Osećala sam se tako malo, sitno i nebitno, iako se to nije moglo primetiti na meni, u sebi sam se gušila – rekla je Anđelina i dodala:

– Kada prođete kroz sve to osećate veliku količinu sreće. Kad se završi srećni ste što ste živi i možete da krenete sve iz početka – završila je.