Celebrity News

Emina Jahović: Intimna proslava sa njena dva omiljena gospodina (foto)

Emina Jahović: Intimna proslava sa njena dva omiljena gospodina (foto)

Pevačica Emina Jahović proslavila je juče 38. rođendan u društvu svoja dva omiljena muškarca.

Naime, lepa mama u svom toplom domu sa sinovima Jamanom i Javuzom provela je divan dan, a oni su joj otpevali pesmu dok je duvala svećice i častili je zagrljajima i poljupcima.

Emina nije mogla da odoli a da pratiocima na Instagramu ne pokaže kako je izgledala intimna proslava te je postavila video iste.

Uz to pevačica je napisala:

- Moja dva gospodina.

Pogledajte:

Inače, Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal su zbog svojih naslednika Jamana i Javuza, u toplini porodičnog doma obeležiti zajedno praznike. A upravo ovim, kao i činjenicom da su pre toga svi zajedno išli na putovanje, zbunili su javnost koja je neko vreme mislila da je par ponovo u romatičnoj vezi. Međutim, nakon toga oglasila se i sama pevačica koja je ovo sve demantovala i još jednom ponovila da je sa Mustafom - prijatelj.

Podsetimo, nedavno je i obelodanjena činjenica da Mustafa Sandal piše autobiografiju u kojoj će spominjati i Eminu i to kao “najvažniju ženu u svom životu” .

Jahovićeva je to prokomentarisala u jednoj emisiji ovako:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Dec 14, 2019 at 5:02am PST

– 14 godina je bio jako koncentrisan na mene i naš brak, te će o tome pisati u knjizi. Osim toga, postoje još neke devojke koje su bile jako bitne u njegovom životu, pa i o njima priča u knjizi. U principu je to to, ali je najveći deo knjige izdvojio za mene i to kako sam ja super – istakla je uz osmeh pevačica.

– On to i zaslužuje jer ima jako duge godine karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi – bila je iskrena Emina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Süper FM (@superfm) on Jan 4, 2020 at 3:40am PST