Celebrity News

Sara Jo: Nagradiću sebe za uspešnu godinu

Sara Jo: Nagradiću sebe za uspešnu godinu

Atraktivna muzička zvezda mlade generacije ne krije da se njen život potpuno promenio otkada je u njega ušla Nora, džek rasel kog je dobila na poklon od najbolje prijateljice Dunje

Kada smo na “instagram” profilu Sare Jo (26) videli fotografiju na kojoj je s dečkom Milkom Babićem, a znajući koliko joj na poslovnom planu dobro ide, pomislili smo da joj nije ostalo ništa što bi mogla da poželi u novoj godini. I ona sama kaže da je 2020. dočekala srećna i rasterećena, jer je ostvarila sve ciljeve koje je u prošlog januaru zapisala u svoj planer, a na pitanje da li su novi ciljevi već zabeleženi, odgovara:

I on je njen fan: Najbolji teniser sveta ZAPRATIO NAŠU ATRAKTIVNU PEVAČICU na Instagramu!

– Neke stvari su zapisane, ali štreberski čekam da mi stigne novi planer, koji sam naručila, pa ću sve preneti u njega. Znam da mi se mnogi smeju što to radim u vreme kad postoji bezbroj aplikacija. Neke od njih mi olakšavaju funkcionisanje, ali ja sam vizuelni tip, volim papir, volim da zapisujem.

Milka niste mogli da stavite u planer za 2019. godinu.

- Neke stvari ne možeš ni da prizoveš, ni da predvidiš. Ove godine mi se desilo više stvari koje nisam planirala, ali su me usrećile. U poslednje vreme često slušam pitanja o zajedničkim fotografijama, jer ih zaista retko objavljujem. Nijednu svoju dosadašnju vezu nisam krila, a sve što je bilo i što jeste, prirodno je. Prva fotografija s Milkom desila se tokom Prajda, a ja sam tog dana i te kako pazila kakav ću sadržaj „kačiti“. Tom fotografijom želela sam da taj dan „zaokružim“ na najlepši način.

Fotografijama na kojima ste s Milkom i kucom Norom „zaokružili ste“ prošlu godinu?

- Ništa nije bilo planirano, a Nora je neizbežni „kompanjeros“ otkad mi ju je Dunja poklonila za rođendan. Imala sam sreće da dobijem psa divnog karaktera. Ima temperament džek rasela, ali kad treba da bude mirna, ona je mirna. Nema ni pet meseci, a sve razume, sve zna i mnogo voli ljude, pa mogu da je vodim svuda – i na trening, i kod frizera, i po gradu. Uskoro će dobiti pasoš, pa će sa mnom i na putovanja.

Srećna porodica: Sara Jovanović oduševila sve fotografijom sa svojim dečkom, a evo ko im je ulepšao trenutak

Da li je teže imati psa nego što ste mislili dok nije stigla Nora?

- Moram priznati da jeste. Prvo sam osetila šok zbog činjenice da postoji biće koje potpuno zavisi od mene. Nekoliko dana pazila sam na svaki detalj, bojeći se da nešto ne pogrešim, ali s vremenom sam se opustila. Ovo je, bukvalno, kao da sam dobila dete. Kad organizujem dan, uvek imam nju u vidu – gde mogu da je vodim, a gde ne; kako ćemo negde stići, jer ne želi svaki taksista da primi putnika sa psom; da li će njoj negde biti prijatno... Eto meni još jedne stavke za planiranje (smeh).

Kako ćete sebe nagraditi za veoma uspešnu godinu?

- S obzirom na to da me već u drugoj polovini januara čekaju novi projekti, a da je početak godine „uspavan“, sebe sam častila jednonedeljnom izolacijom.